chatasos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ απλά, αν έχεις κρατήσει ονόματα των "υπευθύνων" που μίλησες, πάρτους πίσω και συννενοήσου μαζί τους.
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς ήμουν σε διακοπές και δεν είχα το μυαλό να ρωτήσω ονόματα... Με νιαζαν άλλα πράματα ότε! Εντύπωση μου έκανε που το ρώτησα κιόλας αν είναι επίσημο και είπε ναι είναι... Τι να πω...Για μένα τέλος η Forthnet μετά τα 10 μηνάκια θα προτιμήσω άλλον provider μετά σιγουριάς...Από εδώ φαίνετε η αξιοπιστία μιας εταιρείας... Αν και έχει αγιόλογα στελέχη η εταιρεία είναι κρίμα να χαλάνε την εικόνα της μερικοί μ...κες που το μόνο που τους νιάζει είναι να περάσει το 4ωρο ή 8ωρο για να φύγουν...
vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σοβαρά μιλάς τώρα?Δηλαδή αν είναι αναξιόπιστο το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας και μας λένε ότι τους κατέβει ας το κλέίσουν...Το θεωρείς αυτό προσόν αξιόπιστης εταιρείας? 2 φορές με πήραν τηλ για τη 1 ιούνη αυτοί με πήραν (άρα δεν ήθελαν να με..ξεφορτωθούν' date='αν το ήθελαν δε θα με έπαιρναν σωστά?) και μου είπαν ότι τελικά πάει στα 1024 και χτες μου τα άλλαξαν όλα. Εσύ δε θα αισθανόσουν μ..κας? Συμφωνώ ότι δεν έβγαλαν ανακοίνωση διαφορετική απ τα 768 αλλά με πήραν τηλέφωνο υπεύθυνοι της εταιρείας...Να μη τους πιστεύω δηλαδή από εδώ και πέρα? Αυτό μου λες? Δε ξαναπήρα μετά από αυτό. Μάλιστα ο άνθρωποσ μου μιλούσε εγώ του έλεγα γεια επειδή είχα ξενερώσει με τη συμπεριφορά και μου μιλούσε για να δικαιολογηθεί για τους συναδέλφους του. Τι να πω γαμώ την Ελλάδα μου...[/quote'] Ακουσε να δεις,κατι που πιθανως και να ξερεις ηδη: Τα τηλεφωνικα κεντρα ανα τον πλανητη λενε ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ειναι ειτε εκτακτο προσωπικο,ειτε φοιτητες που κανουν part-time,είτε συμβασιούχοι,και αν παιρνεις σε αμερικανικη εταιρεια μπορει να ειναι μεχρι και Ινδοί στην Βομβάη.Και σχεδον παντα ειναι ανωνυμοι."Θεση 123 λεγετε" Υπευθυνοι ΔΕΝ υπαρχουν, οσο δεν υπαρχουν έγγραφα η δελτία τύπου. Πιστευεις οτι οι ανωθεν αποτελουν πιο αξιοπιστη πηγή απο τις επισημες ανακοινωσεις μιας εταιρειας; Εισαι 23 ετων και πιθανως εχεις πολυ ελευθερο χρονο στα χερια σου,ξοδεψε τον σε κατι αλλο αντι να παιρνεις τηλεφωνα και να ρωτας "θα με αναβαθμίσετε και αν ναι ποσο;" Θα σε αναβαθμισουν και αυτο θα γινει εντος 2 μηνων max,και οταν γινει θα δεις και ποσο θα σε αναβαθμίσουν τελικα!
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αν θεωρούμε ότι λένε μπούρδες δε πάμε καλά... Με έπαιρναν τηλ όχι τα παιδιά που δουλεύουν εκεί αλλά όταν σε καλούν πίσω σε καλεί κάποιος υπεύθυνος όχι αυτόι του τηλεφωνικού κέντρου... Παλιότερα όταν με παιρναν τηλ μου λεγαν τα ονόματα τους και τάδε υπεύθυνος... Και γνωρίζω πως να περνάω τον χρόνο μου,δεν σου είπα να μου υποδείξεις κάτι... Καλά να περνάς...
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αν θεωρούμε ότι λένε μπούρδες δε πάμε καλά... Με έπαιρναν τηλ όχι τα παιδιά που δουλεύουν εκεί αλλά όταν σε καλούν πίσω σε καλεί κάποιος υπεύθυνος όχι αυτόι του τηλεφωνικού κέντρου... Παλιότερα όταν με παιρναν τηλ μου λεγαν τα ονόματα τους και τάδε υπεύθυνος... Και γνωρίζω πως να περνάω τον χρόνο μου,δεν σου είπα να μου υποδείξεις κάτι... Καλά να περνάς...
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις με πήραν από Forthnet και μου ανέφεραν ότι μένει στα 768 η 1 ιούνη. Της λέω κοιτάξτε με είχαν πάρει τηλ δύο δικοί σας σε διαφορετικές μέρες... Ναι συγνωμη μου είπε τότε...Τι να σας πω μπορεί να αλλάξει αλλά δεν ξέρω σαν το προνομιακό του 1024 που έγινε 2048,αλλά προς το παρόν ισχύουν τα παλιά.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 guyz oti egine kai me to allo pronomiako tha gini... teleftaia stigmi tha vgali kai to deltio tipou oti diplasiazontai oloi kanonika... kanenas apo ekei mesa den kseri ti toy ginetai kai oute prokeite apla exiun merikws dikio... opote kai pali IPOMONI
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ego apo simera exo 2048/256 kai mexri 12/2006 tha exo free 4096 alla agnosto upload. Tha dwsw 300euro gia ena xrono(25*12=300). Prin mia mera eixa 768/192 apo adsl in a box.
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 guyz oti egine kai me to allo pronomiako tha gini... teleftaia stigmi tha vgali kai to deltio tipou oti diplasiazontai oloi kanonika... kanenas apo ekei mesa den kseri ti toy ginetai kai oute prokeite apla exiun merikws dikio... opote kai pali IPOMONI Έχω την αίσθηση ότι με τη 1 ιούνη είναι κατηγορηματικοί...θα είναι οι μόνοι οι οποίοι έχουν adsl kai δεν διπλασιάζοντε...και θα το πληρώσουν ακριβά σε λίγο καιρό αυτό... Πάλι καλά πήρα το ram και θα έχω έστω και για δύο μήνες όταν αναβαθμιστώ 1024...
tsouk1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ego apo simera exo 2048/256 kai mexri 12/2006 tha exo free 4096 alla agnosto upload. Tha dwsw 300euro gia ena xrono(25*12=300).Prin mia mera eixa 768/192 apo adsl in a box. Φίλε χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως στα 2048 δεν γινεται ανβάθμιση στα 4096.Εχω την εντύπωση πως εως τα 1024 > 2048 ισχύουν οι αναβαθμίσεις.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 υπάρχει μια ειδική μεταχείρηση από την φόρθνετ σε κάποιους πελάτες των 2048 που βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές και σε λίγους μήνες θα μπουν σε ένα άλλο πιλοτικό που θα τους πάει στα 4096 όντως... Θα ξεκινάει από κέντρο Αθηνών και θα επεκτείνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι τα μέσα του '07 ( νομίζω )... Αυτό αφορά μόνο τους 2048 της φόρθνετ αλλά ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ... Άντε και του χρόνου...
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως στα 2048 δεν γινεται ανβάθμιση στα 4096.Εχω την εντύπωση πως εως τα 1024 > 2048 ισχύουν οι αναβαθμίσεις. Me kalhpse basika o filos x_vagos_x alla gia na deis kai esy ti leei h 4net des edw: http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=171019 to leei analutika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.