Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον και τους βρηκα στο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η αναβαθμιση της συνδεσης μου εχει γινει απο χθες!

Αρα τα νουμερα που βλεπετε στο προηγουμενο μου ποστ ειναι σε συνδεση 2048!

Οταν τους ρωτησα γιατι εδω και 1 εβδομαδα εχει τα μαυρα χαλια απο ταχυτητα κλασσικα ριξανε το μπαλακι στον ΟΤΕ!

Δημοσ.

egw auto pou den katalabainw einai to ekshs:

sthn selida auth ths forthnet pou anafer8hke ligo pio panw, molis kanw sign in mou leei:

Τύπος Συνδρομής: FORTHnet FAST INTERNET ADSL 512 DYNAMIC

enw egw exw paragkeilei 1024, opws kai leei ston logariasmo pou mou exoune steilei...paizei kati?Mhpws gia auto exw problhmata me thn taxuthta?

Δημοσ.
Λοιπον και τους βρηκα στο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η αναβαθμιση της συνδεσης μου εχει γινει απο χθες!

Αρα τα νουμερα που βλεπετε στο προηγουμενο μου ποστ ειναι σε συνδεση 2048!

Οταν τους ρωτησα γιατι εδω και 1 εβδομαδα εχει τα μαυρα χαλια απο ταχυτητα κλασσικα ριξανε το μπαλακι στον ΟΤΕ!

ta idia lene kai se emena, tous ftaiei o OTE...ftaine lene oi grammes oxi h sundromh...

Δημοσ.
768/8= 96kb/s :-) μη στεναχωριέσαι όμως, στη Ναμίμπια, στη Ζάμπια και στο Καμερούν δεν έχουν καθόλου σχεδόν adsl... είμαστε οι πρώτοι στην Αφρική που έχουμε τόσο γρήγορες συνδέσεις :-)

Τους φαγαμε ολους τους μαυρους,σκίζουμεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.
egw auto pou den katalabainw einai to ekshs:

sthn selida auth ths forthnet pou anafer8hke ligo pio panw, molis kanw sign in mou leei:

Τύπος Συνδρομής: FORTHnet FAST INTERNET ADSL 512 DYNAMIC

enw egw exw paragkeilei 1024, opws kai leei ston logariasmo pou mou exoune steilei...paizei kati?Mhpws gia auto exw problhmata me thn taxuthta?

Αν έχεις παραγγείλει 512 με σκοπό να πας στα 1024 μετά την αναβάθμιση, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Απλά η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι ενημερωμένη.

Αν έχεις παραγγείλει 1024 με σκοπό να πας στα 2048 μετά την αναβάθμιση, τότε πάρε τους τηλέφωνο!

Δημοσ.

Auto exei plaka, otan thn phra, eixan riksei tis times sto site, kai thn 1024, thn 3mhnh+3dwro, sta 99 eurw (oso kai twra), sthn apodeiksh pou mou steilane eixan tis palies times(alla mou eipane oti egine la8os kai oti 8a steiloun neo timologio), molis dw thn xrewsh sthn trapeza, 8a hxhsoun kampanakia...

Δημοσ.
auto shmainei omws, pws prepei na mou thn anaba8misoun se 2048?

Όπως λέει και το link που έδωσε ο φίλος παραπάνω, έχεις ήδη αγοράσει την αναβαθμισμένη ταχύτητα:

Οι παραπάνω αναβαθμισμένες ταχύτητες θα είναι διαθέσιμες για νέες και παλιές συνδέσεις, αμέσως μετά την ολοκληρωση της αναβάθμισης των γραμμών ADSL από την FORTHnet και τον ΟΤΕ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...