Προς το περιεχόμενο

msn messanger problem

jakeduth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon paidia akouste kai voithiste...exw ena filo pou milame me msn.pire ena mikrofwno mou milaei,o hxos akougete apo ta ixia tou alla den ton akouw egw.egw apo tin meria mou tou milaw kai me akouei.alloi filoi mou me mikrofwno mou milane kai tous akouw.ti prepei na kanoume gia na ton akouw otan mou milaei?sas euxaristw

Δημοσ.

loipon, prepei n peis tou filou sou na paei sto pinaka elegxou, na epileksei <<hxoi kai syskeyes...>>,meta hxos. ekei pou leei eggrafi hxwn patas entasi kai deksia deksia ekei pou leei gia mic kane tick.

Meta apoa ayto prepei na doulepsei!

Δημοσ.

pos ginete na akougete o ixos apo ta ixia toy kai na min ton akous esi? :confused:

kai pos kseris oti akougete o ixos apo ta ixia toy? :-| gia eksigise to mou kalitera... :-? nomizo vevea oti exw katalavi ti ftei :twisted: , alla voithise me ligo ki esi..... ;-)

Δημοσ.
loipon' date=' prepei n peis tou filou sou na paei sto pinaka elegxou, na epileksei <<hxoi kai syskeyes...>>,meta hxos. ekei pou leei eggrafi hxwn patas entasi kai deksia deksia ekei pou leei gia mic kane tick.

Meta apoa ayto prepei na doulepsei![/quote']

akrivos afto kai kati parapano an mou pis ti ginete...... apantise s'afto pou se rotao kai tha sou po..... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...