dhmak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Γεία χαρά σε όλους, Πρίν μερικές μέρες έκανα επαναφορά συστήματος και απο τότε στο C:\ μαζί με τα άλλα αρχεία μου εμφανίζει και ένα αρχείο συστήματος με το όνομα 'hiberfil.sys' (είναι και μεγάλο, 1gb). Κατέβασα και το Unlocker για να αποδεσμέυσει το σύστημα το αρχείο, το αποδέσμευσε, το έσβησα αλλλα με την επόμενη επανεκκίνηση ξαναεμφανίστηκε, με το ίδιο μέγεθος. Στο μητρώο έβαλα να ψάξει για το όνομα του αρχείου αλλά δεν βρήκε τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να απαλαγώ απο 'την περιτή κατάλυψη χώρου' ;; Περιμένω σύντομα την πολύτιμη βοήθειά σας, Ευχαριστώ. Περιμένω..
tech25 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Control Panel -> Display ->Screen Saver -> Power ->Hibernate ->Αφαιρεις το tick απο το Enable Hibernation -> OK
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το αρχειο hiberfil.sys φιλε μου dhmak ειναι το αρχειο που χρησιμοποιουν τα Windows για την διαδικασια της Αδρανοποιησης. Οποτε ειναι τοσο μεγαλο οσο ειναι η RAM σου. Αν δεν χρησιμοποιεις την Αδρανοποιηση, μπορεις να την απενεργοποιησεις απο το εικονιδιο Επιλογες Ενεργειας στον Πινακα Ελεγχου...
wizzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Έχω την εντύπωση ότι είναι το αρχείο της λειτουργίας "hibernation" του υπολογιστή σου. Αν δεν την απενεργοποιήσεις, λογικά θα επανεμφανίζεται σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή σου. Ο κέρσορας στο desktop -> δεξί κλικ -> Properties -> Screen Saver -> κάτω δεξιά κλικ στο Power -> Hibernate και ξετικάρεις το βελάκι δίπλα στην επιλογή Enable Hibernation.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας > properties > Screen Saver > Power > Hibernate και δες αν ειναι enable ωστε να το κανεις disable και μετα restart.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ 4 post σε 2 λεπτα... χαχαχαχαχαχαχαχα
getty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Και ένα άχρηστο post αν θές κάνε το κατάλυψη κατάληψη γιατί φαίνεται πιό όμορφο LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.