Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη Χώρου

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία χαρά σε όλους, Πρίν μερικές μέρες έκανα επαναφορά συστήματος και απο τότε στο C:\ μαζί με τα άλλα αρχεία μου εμφανίζει και ένα αρχείο συστήματος με το όνομα 'hiberfil.sys' (είναι και μεγάλο, 1gb).

Κατέβασα και το Unlocker για να αποδεσμέυσει το σύστημα το αρχείο, το αποδέσμευσε, το έσβησα αλλλα με την επόμενη επανεκκίνηση ξαναεμφανίστηκε, με το ίδιο μέγεθος.

Στο μητρώο έβαλα να ψάξει για το όνομα του αρχείου αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να απαλαγώ απο 'την περιτή κατάλυψη χώρου' ;;

Περιμένω σύντομα την πολύτιμη βοήθειά σας, Ευχαριστώ. Περιμένω..

Δημοσ.

Το αρχειο hiberfil.sys φιλε μου dhmak ειναι το αρχειο που χρησιμοποιουν τα Windows για την διαδικασια της Αδρανοποιησης. Οποτε ειναι τοσο μεγαλο οσο ειναι η RAM σου.

Αν δεν χρησιμοποιεις την Αδρανοποιηση, μπορεις να την απενεργοποιησεις απο το εικονιδιο Επιλογες Ενεργειας στον Πινακα Ελεγχου...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι το αρχείο της λειτουργίας "hibernation" του υπολογιστή σου. Αν δεν την απενεργοποιήσεις, λογικά θα επανεμφανίζεται σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή σου.

Ο κέρσορας στο desktop -> δεξί κλικ -> Properties -> Screen Saver -> κάτω δεξιά κλικ στο Power -> Hibernate και ξετικάρεις το βελάκι δίπλα στην επιλογή Enable Hibernation.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...