asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δηλαδη ζητας τα ρεστα για ξενο θεμα? :-? Τελος παντων...Απο την στιγμη που για την εγγραφη σου στο Insomnia αποδεχτηκες καποιους ορους χρησης και συγκεκριμενα: 8. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, τροποποιήσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. δε νομιζω οτι μπορει να σταθει καπου αυτο το τοπικ. Συμφωνησες σε καποιους ορους λειτουργιας, αν δε σου αρεσουν μπορεις να πας σε καποιο αλλο φορουμ με πιο ελαστικους κανονες, δε σε υποχρεωνει κανεις εδω...
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ο νέος φίλος θα ρωτήσει εσένα; Δεν θα καθίσει να ακούσει την συζήτηση; Αντε' date=' έστω ότι σε ρώτησε. Σε πειράζει να απαντήσεις: "Ο ΤΑΔΕ είπε για το τι απατεώνες που είναι αυτοί αλλά μάλλον έχει άδικο..."; Γιατί ΟΜΩΣ να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τα λόγια του; Για να τον προστατέψεις; Το κάνεις καλύτερα αν κλείσεις την κουβέντα. Για να ανεβάσεις το επίπεδο της συζήτησης; Ισως, αλλά ΠΟΤΕ μετά από μια ώρα (στο 200 mail); Και αν το κάνεις (και εγώ δεν είμαι κατά σου απλώς σε βοηθάω να κάνεις καλύτερο το καλό insomnia) γιατί δεν το ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ; (Εντάξει είναι τεχνικά αδύνατο αλλά μήπως και τότε έχω δίκαιο άσε που δίνεις και δικαιώματα σε κάποιους να γράψουν άλλες φορές καλά άλλες κακά Δεν είμαι αλάθητος και σας παρακαλώ ΟΛΟΥΣ να πάρετε την θέση ενός διαχειριστή και να γράψετε τις σκέψεις σας. Φίλοι, παρακαλώ σκεφτείτε, μονολεκτικές θέσεις σε αυτήν την συζήτηση έχουν άραγε νόημα; Δεν ψηφίζουμε, ούτε δικάζουμε. ΣΥΖΗΤΑΜΕ...[/quote'] Δεν αλλάζω τα λόγια του γιατί δεν ανήκει στα λόγια του ο τίτλος της συζήτησης. Απλά το βάζει εκείνος επειδή αυτό πιστεύει ότι θα είναι το θέμα. Ο διαχειριστής ή ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να το αλλάξει εφ'όσον ο τίτλος δεν κολλάει. Γιατί δεν το κάνει παντού; Θα το έκανε εάν ήταν δυνατό.
madsc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Καλά, κάποιοι έχουν ξεφύγει. Προφανώς αναφέρεται στο θέμα περί 4net adsl. Παιδιά οι κανόνες, όροι χρήσης κτλ υπάρχουν για κάποιο λόγο. Οσοι γραφτήκατε χωρίς να τους διαβάσετε, ή έστω να συμφωνήσετε κακώς πράξατε. Αν δεν συμφωνείτε με αυτά που αναφέρουν δεν σας κρατάει κανείς στο παρών forum. Καλά μπάνια, κ ανάψτε κ κάνα A/C, βλέπω μερικούς τους έχει χτυπήσει η ζέστη κατακέφαλα. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.