Προς το περιεχόμενο

Από πυροβολικό Θήβας πού πάω μετά;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοπέλια, στις 8/08 παρουσιάστηκα στη Θήβα ως πυροβολητής. Μόλις ορκίστηκα και μετά από κάνα μήνα παίρνω μετάθεση. Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορεί να πάει κάποιος μετά; (σε όλη την Ελλάδα). Και τί παίζει σε κάθε μέρος;

Δημοσ.

Εξαρτάται ρε συ το που θα πας. Ένας φίλος από πυροβολικό Θήβα πήγε στα Ρύζια και μετά Ρόδο και τώρα κατεβαίνει Κρήτη...

Εξαρτάται τι βύσμα έχεις :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

/offtopic Τώρα ορκίζονται σε λιγότερο από 2 βδομάδες...

Παραμεθόριο θα πας όπως είπε ο grigas ή κάπου πιο κοντά για μετεκπαίδευση αν πάρεις την κατάλληλη ειδικότητα (και μετά παραμεθόριο). Το βύσμα φυσικά παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Η μόνη πιθανότητα να μην πας παραμεθόριο είναι να πας σε μονάδα πρώτης γραμμής που η έδρα της δεν είναι στη παραμεθόριο. Μετρημένες στα δάκτυλα αυτές.

Δημοσ.
Μπορείτε να μου πείτε σε ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ έχει πυροβολικό ή κάτι που μπορείς να πας από Θήβα πυροβολικό;

Μακεδονία, Θράκη, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα.

Αν δεν κατάλαβες, ΠΑΝΤΟΥ.

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο φίλος αν και νομίζω ότι αν είσαι από Κρήτη μάλλον σε νησιά πας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια που ήμουν στο ΠΚ.

Το πυροβολικο το πυροβολικό, το πυροβολικο πολύ το αγαπώ,

Θα πεθά- θα πεθανω θα πεθάνω, στο κανό- στο κανόνι μου επάνω,

ΠΥ-ΡΟ-ΒΟΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.....:mrgreen:

Δημοσ.
Σωστά τα λέει ο φίλος αν και νομίζω ότι αν είσαι από Κρήτη μάλλον σε νησιά πας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια που ήμουν στο ΠΚ.

Το πυροβολικο το πυροβολικό' date=' το πυροβολικο πολύ το αγαπώ,

Θα πεθά- θα πεθανω θα πεθάνω, στο κανό- στο κανόνι μου επάνω,

ΠΥ-ΡΟ-ΒΟΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.....:mrgreen:[/quote']

Χεχεχεχεχε :mrgreen:

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορείς να πας σε όλη την Ελλαδα (παραμεθόριο παντα). Αλλα πιθανοτατα νησιά ανατολικού Αιγαίου. Καλή θητεία.

Δημοσ.

Μπορεί να μην πας παραμεθόριο αν κάνεις εννιαμηνο και είσαι τυχερός και πάρεις μια μετάθεση-τη μοναδική- κάπου κοντά.Αλλιώς οπουδήποτε κυρίως σε νησί,έτσι συμβαίνει συνήθως με τους κρητικούς.Καλή θητεία...

Δημοσ.

Αν είσαι 9μηνο θα κάνεις και τους 9 στην παραμεθώριο...

Μην βιάζεσαι θα σας ανακοινώσουν που θα πάτε σύντομα!

Δημοσ.

και στην σάμο που ήμουν πυροβολικό μέχρι πριν από 15 μέρες μέρες είχαμε πολλούς κρητικούς κυρίως 9μηνα!!

9μηνο σημαίνει ότι δεν παίρνεις μετάθεση εκτός και αν έχεις καλό δόντι και πάρεις καμία απόσπαση λόγω υπηρεσιακών αναγκών!!!!!!!

293 λελε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...