planetman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Κοπέλια, στις 8/08 παρουσιάστηκα στη Θήβα ως πυροβολητής. Μόλις ορκίστηκα και μετά από κάνα μήνα παίρνω μετάθεση. Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορεί να πάει κάποιος μετά; (σε όλη την Ελλάδα). Και τί παίζει σε κάθε μέρος;
sniper_206 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εξαρτάται ρε συ το που θα πας. Ένας φίλος από πυροβολικό Θήβα πήγε στα Ρύζια και μετά Ρόδο και τώρα κατεβαίνει Κρήτη... Εξαρτάται τι βύσμα έχεις :mrgreen:
grigas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Οπουδήποτε παραμεθώριο - νησί έβρο ξάνθη κλπ......
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 /offtopic Τώρα ορκίζονται σε λιγότερο από 2 βδομάδες... Παραμεθόριο θα πας όπως είπε ο grigas ή κάπου πιο κοντά για μετεκπαίδευση αν πάρεις την κατάλληλη ειδικότητα (και μετά παραμεθόριο). Το βύσμα φυσικά παίζει ρόλο.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Η μόνη πιθανότητα να μην πας παραμεθόριο είναι να πας σε μονάδα πρώτης γραμμής που η έδρα της δεν είναι στη παραμεθόριο. Μετρημένες στα δάκτυλα αυτές.
planetman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπορείτε να μου πείτε σε ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ έχει πυροβολικό ή κάτι που μπορείς να πας από Θήβα πυροβολικό;
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπορείτε να μου πείτε σε ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ έχει πυροβολικό ή κάτι που μπορείς να πας από Θήβα πυροβολικό; Μακεδονία, Θράκη, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Αν δεν κατάλαβες, ΠΑΝΤΟΥ.
Kandinsky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σωστά τα λέει ο φίλος αν και νομίζω ότι αν είσαι από Κρήτη μάλλον σε νησιά πας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια που ήμουν στο ΠΚ. Το πυροβολικο το πυροβολικό, το πυροβολικο πολύ το αγαπώ, Θα πεθά- θα πεθανω θα πεθάνω, στο κανό- στο κανόνι μου επάνω, ΠΥ-ΡΟ-ΒΟΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.....
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σωστά τα λέει ο φίλος αν και νομίζω ότι αν είσαι από Κρήτη μάλλον σε νησιά πας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγα χρόνια που ήμουν στο ΠΚ. Το πυροβολικο το πυροβολικό' date=' το πυροβολικο πολύ το αγαπώ, Θα πεθά- θα πεθανω θα πεθάνω, στο κανό- στο κανόνι μου επάνω, ΠΥ-ΡΟ-ΒΟΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.....[/quote'] Χεχεχεχεχε
DhZou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Θεωρητικά μπορείς να πας σε όλη την Ελλαδα (παραμεθόριο παντα). Αλλα πιθανοτατα νησιά ανατολικού Αιγαίου. Καλή θητεία.
panagiotis1976 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είχαμε πολλούς Κρητικούς φίλε, στην ''Ρόδο''. Όλα όμως αλλάζουν..άμα παίιζει γερό δόντι. Πάντως ότι κι αν γίνει καλή θητεία!
traianos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μπορεί να μην πας παραμεθόριο αν κάνεις εννιαμηνο και είσαι τυχερός και πάρεις μια μετάθεση-τη μοναδική- κάπου κοντά.Αλλιώς οπουδήποτε κυρίως σε νησί,έτσι συμβαίνει συνήθως με τους κρητικούς.Καλή θητεία...
Adavis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αν είσαι 9μηνο θα κάνεις και τους 9 στην παραμεθώριο... Μην βιάζεσαι θα σας ανακοινώσουν που θα πάτε σύντομα!
nektarios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 και στην σάμο που ήμουν πυροβολικό μέχρι πριν από 15 μέρες μέρες είχαμε πολλούς κρητικούς κυρίως 9μηνα!! 9μηνο σημαίνει ότι δεν παίρνεις μετάθεση εκτός και αν έχεις καλό δόντι και πάρεις καμία απόσπαση λόγω υπηρεσιακών αναγκών!!!!!!! 293 λελε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.