Προς το περιεχόμενο

Εκτος Desktop ti kanw?

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε το κουφό που μου συμβαίνει...

OS win2k vga tnt2 n vidia 1024X768 max έχω τα παραπάνω και δουλεύω ένα προγραμματάκι menu maker για το MicroDVD που είναι όλο κιόλο ένα exe αρχείο. Το πρόγραμμα όταν εκτελείται εμφανίζει ταυτόχρονα 3 παράθυρα ενωμένα το Μenu? pages kai Selections. Στο 1ο έχει μενου μπάρα με file open klp. Να μη τα πολυλογούμε έπειτα από ένα σπρώξιμο δικό μου του 1ου παραθύρου αριστερά στην οθόνη έχει πάει εκτός ελέγχου του ποντικιού με αποτέλεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα...΄καμμιά ιδέα?......

Υπόψιν είμαι στη μέγιστη ανάλυση της κάρτας μου και δεν μπορω να πάω παραπάνω..- σκέφτηκα ότι ίσως άλλαζα ανάλυση να κατάφερνα να το ξανασύρω μέσα στην επιφάνεια εργασίας...ας με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά.....ευχαριστώ...

Δημοσ.

An katalaba kala anaferese se kapoio icon stin epifaneia ergasias pou exei vgei apekso.

An ontos isxyei ayto kane deksi klik sto desktop sou kai epelekse arange icons (taktopoiisi ikonideion) kai kanta arrange me opoion tropo thes esy. Etsi logika tha ksanaerthei mesa stin epifaneia ergasias to icon pou thes

(an katalaba kala giati ta eipes ligo blegmena)

Δημοσ.

Δοκίμασε να μειώσεις στο 640x480 την ανάλυση και μετά να την πας πάλι στο μέγιστο, ίσως να αλλάξει θέση μ'αυτή την αλλαγή.

Ανδρέας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...