mindscape Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Έχω Zone Alarm ως Firewall, Kaspersky ως anti-virus, αλλά και on-guard για ιούς, Spybot και Adware. Πριν μερικές εβδομάδες, πέρασα και κάποια free όπως το AVG και το Ewido. Ολα αυτα, επειτα απο update και ελεγχους ειτε δε μου βγαζουν κανενα ιο, spyware, ειτε οσα βγαζουν τα απενεργοποιουν χωρις προβλημα. Παλιοτερα ειχα ιους που ειχα αντιμετωπισει με μερικη επιτυχια, οποτε ηξερα και ξερω οτι υπαρχει κατι υποπτο, αλλωστε ο υπολογιστης εχει πολλα συμπτωματα οπως κολληματα, αυτοματες επανεκκινησεις και ...αψυχολογητη ταχυτητα παρα τη adsl... Λιγο καιρο πριν, προσεξα οτι ετρεξε απο μονο του, ετσι κανει παντα -το καταλαβα μετα-, το anti-spyware check του Zone Alarm. Φτανει στο 99% εχοντας εντοπισει 2-3 infections και σταματαει πεταγοντας ενα παραθυρο, το οποιο μολις εκλεινα εκανε restart, χωρις προφανως να ολοκληρωσει και ελεγχο και φυσικα διορθωσεις κτλ. Εχει περασει ενα 10μερο τουλαχιστον, σημερα δεν εκανε restart, αλλα εβγαλε και παλι το ιδιο παραθυρο, 5 infections αυτη τη φορα και κολλημα παλι στο 99% οπως παντα. Και οπως και πριν ετσι και τωρα κολλαει και στο ιδιο αν θυμαμαι καλα infection: Scan Details: Current Data: Win32.Trojan.Spy.Agent.ir Anti-spyware in progress Items scanned: 99% Το παραθυρο που πετάει ειναι το εξης: Microsoft Visual C++ Runtime Library Program: C:\Windows\system32\Zonelabs\vsmon.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Τόχει συναντησει ξανα κανεις αυτο? Υπαρχει καποια εντολη να τρεξω ωστε να ολοκληρωθει ο ελεγχος? Μηπως να κανω uninstall και ξανα install το προγραμμα? Και αν υπαρχουν τοσο σοβαρα infections γιατι το Kaspersky τα βγαζει ολα λαδι παντα? Καποια βοηθεια?
babis-x Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Κάπου αν ψάξεις στο forum το είχαμε συζητήσει παλαιότερα. Πάντως μια εύκολη λύση ειναι να ξαναφορτώσεις το ΖΑ, σ' εμένα είχε δουλέψει. Υ.Γ. έχεις την τελευταία version ? δοκίμασε να κάνεις και online scan με κάποιο άλλο antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.