nick833 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Γεια σε όλους! Στο νέο PC με SATA δίσκο ως C: έβαλα μέσα τον 160αρι ATA με τα αρχεία μου ως slave Ε: Στο παλιό ήταν πάλι slave αλλά D: και έτσι τον είχα κάνει back up με το Nero BackItUp σε DVDs. Τώρα αφού άλλαξε από D: σε E: δεν μπορώ να κάνω restore ούτε update backup. Πήγα και άλλαξα το γράμμα του δίσκου σε D:το BackItUp πάλι δέν βλέπει τα παλιά μου log files για να κάνει update backup(έχω και νέα αρχεία στον 160). Εκτός αυτού, μετά από επανεκκίνηση, δεν άνοιγε το PC γιατί έλειπε ένα αρχείο. Πήγα να κάνω επιδιόρθωση με το CD windows και έλεγε ότι η εγκατάσταση είναι D:Windows και όχι C: Τα μπέρδεψε. Έβγαλα τον 160 και δούλεψε, μετά τον ξαναέβαλα ως Ε: και όλα καλά, εκτός από το backup μου. Πρέπει να κάνω νέο; και ξανά τόσο χρόνο και νέα DVDs ??? Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ!
nick833 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αν δεν γνωρίζετε την λύση του προβλήματος μου, μήπως να προτείνετε ένα απλό πρόγραμμα για backup που μετά από φορμάτ να επαναφέρει τα αρχεία του δεύτερου σκληρού και να συνεχίζει να κάνει update back up σε DVDs τα αρχεία που προστείθονται στον 2ο σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.