Προς το περιεχόμενο

user ASP.NET Machine

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα μου παρουσιαστικε ενα προβλημα . . .

Εκει που αντιγραφα κατι αρχεια κλεινω τον υπολογιστη για λιγο και τον ξανα ανοιγω...

Τα windows αρχιζουν κανονικοτατα και στην αρχη εκει που επιλεγεις με ποιο username θα μπεις μου εμφανιζεται και ενας user ASP.NET Machine. (εγω δεν εγκατεστησα τιποτα .net frameworks...

Αυτο αρχικά, δεν εδωσα σημασια μπηκα ως διαχειριστης.

Μετά κατα την εκκινηση μου λεει το system security των windows οτι δεν εχω εγκατεστημενο firewall kai antivirus. Ενω το nod32 και το zonealarm λειτουργουν αψογα.

Μετα απο λιγο μου επισημενει πως το wmi service αδυνατη να ξεκινιση γιαυτο τον λογο δεν μπορει να επικοινωνιση με to zone alarm kai to νοδ32.

Εκτως αυτού δεν βλέπει τις συνδεσεις internet με λιγα λογια δεν μπορω να συνδεθω (εχω ανοιξει αλλο pc και μπαινω τωρα).

Τα network devices στη Διαχειριση συστηματος ειναι απενεργοποιημενα / απεγκατεστημενα.

Γενικος δεν μπορω τιποτα να κανω σε θεμα διστυου.

1 )Ιο δεν εχω εκανα κανονικα check me το νοδ32 με ενημερωμενα updates κτλ.

2) Δεν εγκατεστημα και δεν πειραξα κανενα service των windows

3) Την τελευτεα φορα που ανοιξα το pc δεν εγκατεστησα προγραμμα ουτε πειραξα ρυθμισεις

ΜΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Τρέξε και ένα spyware (adware / spybot search & destroy)

Τώρα για το service που δε κάνει start δοκίμασε το εξής :

Run -> services.msc

Ψάξε το service και δες μήπως για κάποιο λόγο είναι disabled και κάντο manual h automatic.Μου χει τύχει να γυρνάει service σε disabled χωρίς λόγο αλλα οχι service συστήματος.

Δημοσ.

ηρέμησε, πιστεύω δεν είναι τίποτα. Πήγαινε στο control panel, στους λογαριασμουσ χρηστων. Επέλεξε το αλλαγή λογαριασμού, Βάλω τον δικό σου και είσαι οκ!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...