Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter 4

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ubisoft sent out a press release announcing Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, the next installment in this submarine simulation. The game should be available for PC in Spring of next year. Here's some info:

Developed by Ubisoft's studio in Romania, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific takes players to the depths of the Pacific Ocean as the skipper of an American submarine. Immersed in this intense environment with the help of amazing graphics and sound, players will engage in massive battles with enemy units, manage and evolve an entire submarine crew, and earn promotions and commendations to ensure victory in the Pacific.

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific features include:

- Hollywood Blockbuster Experience: Lifelike graphics and spectacular audio/visual effects offer an incredibly immersive gaming experience.

- Innovative Crew Evolution: Earn upgrades and experience to help create the most effective naval force in the Pacific Theater.

- Immersive Single-Player Gameplay: Diverse mission objectives and events on more than 15 maps combined with unique rewards make each campaign a unique experience.

- Addictive New Online Adversarial Mode: Join forces with up to eight friends via LAN or four via Internet in either cooperative or adversarial gameplay modes. Scripted and generated mission types allow for epic online battles and unlimited replayability.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε, βγήκε, σε 6 ώρες θα το έχω και πάει, με χάνει ο κόσμος...

Ελπίζω μόνο να το σηκώνει το μηχάνημα, μην έχουμε κανένα παρατράγουδο-έξοδο αναβάθμισης και δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι καλύτερο από κάθε άποψη (εκτός από το θέατρο των επιχειρήσεων, χίλιες φορές καλύτερα ο πόλεμος του Ατλαντικού).

Δημοσ.

Δεν είμαι ναζιστής ή κάτι τέτοιο,αλλά όταν σκέφτομαι B'ΠΠ και υποβρύχιο, τότε μόνο τα U-boot υπάρχουν!

Οι διαφορές στα γραφικά δεν είναι συγκλονιστικές και αν σκεφτεί κανείς ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι να βγουν αρκετά patches και mods, δεν υπάρχει για εμένα λόγος βιασύνης.

Δημοσ.

Κάποτε, στο forum του subsim.com, είχα πει κάτι παρόμοιο για τα U-Boots (όταν είχα μάθει ότι το SH4 θα διαδραματίζεται στον Ειρηνικό) και το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Έβγαιναν όλοι οι Αμερικάνοι και σία και έλεγαν ότι στα μέρη τους άλλοι είναι οι υποβρυχιο-ήρωες, με τους Γερμανούς δεν ασχολείται κανένας και λοιπές απίστευτες βλακείες.

Οπότε κι εγώ ξενέρωσα τη ζωή μου με τα μαντάτα για το SH4 αλλά έχω μια καλή δικαιολογία για να το πιάσω στα χέρια μου (σε λιγότερο από 30 λεπτά!). Πολύ απλά έχω "παρατήσει" το SH3 εδώ και αρκετό καιρό, για την ακρίβεια πάνω από χρόνο. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθώ ξανά με ένα από τα αγαπημένα μου θέματα.

Κι ας είναι "Αμερικάνοι στον Ειρηνικό", θα το καταπιούμε κι αυτό το πικρό ποτήρι. Το πολύ πολύ να ξαναγυρίσω στο SH3. Για τα γραφικά του SH4 όμως έχω μια μικρή ένσταση, καθώς θεωρώ ότι είναι αρκετά καλύτερα (όχι όμως τόσο καλύτερα ώστε να θέλει δυνατό μηχάνημα για να παίξει). Τελοσπάντων θα δούμε και θα κρίνουμε σε λίγη ώρα...

ps: Υποτίθεται ότι στο SH4 θα υπάρχει ο Ατλαντικός με αρκετά λιμάνια αλλά, σύμφωνα με τους developers, και με naval traffic. Οπότε θεωρώ ότι θα υπάρξει αρκετός κόσμος που θα κάτσει να ασχοληθεί με ένα gray wolves mod για να...τουμπάρουμε λίγο τα πράγματα. Ήδη αρκετοί έχουν υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν στο SH3 στη μηχανή του SH4, αρκετά δύσκολο εγχείρημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Το έβαλα! Κύριοι, προβλέπω απίστευτο λιώσιμο. Τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από του SH3, η κίνηση της θάλασσας πολύ πιο φυσική (σε σημείο να ζαλιστώ χαζεύοντας τα χρώματα των κυμάτων), το υποβρύχιο τεράστιο, καμία σχέση με τα VII.

Και στα 1280x800 που το έβαλα φαίνεται να παίζει μια χαρά, θα δοκιμάσω να ανεβάσω τέρμα τα γραφικά να δω πόσο θα αντέξει. Τώρα όμως ύπνο...

Δημοσ.

Όχι, το πήρα...αλλιώς. Αλλά μόλις κυκλοφορήσει κανονικά θα το αγοράσω (τι κάψιμο, τώρα ξύπνησα, ας όψεται η F1 η πρωινή, πάω δουλειά τώρα και μετά θα γυρίσω στα αγαπημένα μου υποβρύχια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...