panos--26-- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Kai sou ipenthimizo kati apo ta requirements tou game! 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800 are the recommended minimum hardware.
g.pSUN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 epexa kai to 360 kai sto pc ,ine poli kalitero sto pc i kinisis ine pio alitines ,eno sto 360 katharo arcade
Str Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 τι διπλο... εδω ΑΦΟΥ επιλεξω το logitech χειριστηριο, το χρησιμοποιεί μονο ΜΕΣΑ στο γηπεδο... δλδ επιλογες και τα λοιπα απο πληκτρα, και το χειριστηριο ενεργοποιείται μονο στον αγωνιστικο χωρο... επισης για καποιο λογο μετα απο ρεσταρτ, τα κουμπια γινονται ντεφολτ, ενω τα εχω αλλαξει για να με βολεβουν... ας αφησουμε τα κρεμασματα που παθαινει μερικες φορες... το πιο περιεργο??? εφαγα 4 ωρες να ξεκολησω ΑΦΟΥ ειδα τα προβληματα, και θα συνεχισω και αργοτερα το καψιμο!!! πολυ κολλημα το παιχνιδακι!!! επισης πολυ καλα γραφικα... εκτος απο τις σκιες βεβαια που ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαυρα πιξελς
metmat Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι. Με μια 6800GT πάει άψογα σε 1024*768. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε κρασάρισμα μου έτυχε μέχρι τώρα. Τα γραφικά πολύ καλά και χωρίς καθόλου μεγάλες απαιτήσεις και σε σύγκριση με το top spin 2. Είναι βέβαια πιο arcade αλλά δε με χαλάει καθόλου.
panos--26-- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 τι διπλο...εδω ΑΦΟΥ επιλεξω το logitech χειριστηριο, το χρησιμοποιεί μονο ΜΕΣΑ στο γηπεδο... δλδ επιλογες και τα λοιπα απο πληκτρα, και το χειριστηριο ενεργοποιείται μονο στον αγωνιστικο χωρο... επισης για καποιο λογο μετα απο ρεσταρτ, τα κουμπια γινονται ντεφολτ, ενω τα εχω αλλαξει για να με βολεβουν... ας αφησουμε τα κρεμασματα που παθαινει μερικες φορες... το πιο περιεργο??? εφαγα 4 ωρες να ξεκολησω ΑΦΟΥ ειδα τα προβληματα, και θα συνεχισω και αργοτερα το καψιμο!!! πολυ κολλημα το παιχνιδακι!!! επισης πολυ καλα γραφικα... εκτος απο τις σκιες βεβαια που ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαυρα πιξελς Δηλαδή έπαιξες διπλό κανονικά ,γιατι δεν πολυκατάλαβα!
eki_gonzalez9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ που έχω μία NVIDIA FX5200 να μην τρέφω ελπίδες; Το ότι κρασάρει με το που πάω να το τρέξω, οφείλεται στην κάρτα μου;
nodas_21greek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εμένα μου έκανε μερικά κρασαρίσμτα,αλλά μόνο σε exhibition, μετά το 1ο παιχνίδι. Σε Tournament έπαιζα κανονικότατα για 1-2 ώρες. Από κολλήματα και "σύρσιμο" παιχνιδιού δεν έχω τίποτε χωρίς κανένα ιδιαίτερο μηχάνημα(P4 3.0, 1,5 RAM kai Ati 9600pro). A! Κάτι άλλο. Είχα αναφέρει ότι ήταν σπαστικό το ότι δεν με άφηνε στα controls να επιλέξω για την κίνηση τα βελάκια. Τελικά με default ρυθμίσεις, εκτός από τα a,w,s,d λειτουργούν κανονικότατα και τα βελάκια. Όπως και στο VT1 δηλαδή! Το αναφέρω μήπως και δεν το είχε βρει ακόμα κανένας!!!
kgian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εμένα με p4 2,4 , 768 ram και 6600gt πάει πολύ καλά (αν και στο διπλό είναι λίγο αργό) και δεν έχει κανένα κρασάρισμα. Και έχω φάει τρελό κόλλημα!
panos--26-- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγώ που έχω μία NVIDIA FX5200 να μην τρέφω ελπίδες; Το ότι κρασάρει με το που πάω να το τρέξω, οφείλεται στην κάρτα μου; Moni lisi kai gia sena i anavathmisi gia na mporeseis na to pekseis!
Str Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δηλαδή έπαιξες διπλό κανονικά ,γιατι δεν πολυκατάλαβα! οχι , δεν καταφερα...απλα υπαρχουν και αλλα προβληματα, πιο σοβαρα...
panos--26-- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Epsaksa kai vrika oti pezetai kai on line! Alitheuei i telika papa mas poulaei to sigekrimeno site? http://www.tothegame.com/game.asp?id=5855
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 έπαιξα ένα exhibition και μετά πήγα αμέσως για career και έτυχε να παίξω διπλό και μια χαρά πήγαινε. amd64 +3500/1gb ram/6600gt
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλό αλλά ελεεινά ΕΥΚΟΛΟ!!! Ακόμα και σε very hard το AI δεν παίρνει πόντο αν ακολουθείς service-volley τακτική. Τα καρφιά "βγαίνουν" σχεδόν αυτόματα. Σε 2 ώρες που το έπαιξα για ΠΡΩΤΗ φορά ζήτημα να έχασα 5-6 πόντους (ούτε λόγος για game) στο very hard. Απορώ που μερικοί το βρίσκουν πολύ γρήγορο ' ή έχουν αντανακλαστικά χελώνας ή δεν έχουν μυρωδιά από το άθλημα και δεν "προβλέπουν" τα χτυπήματα. Πίσω στο top spin 2.//Σε on-line ίσως λέει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλό αλλά ελεεινά ΕΥΚΟΛΟ!!! Ακόμα και σε very hard το AI δεν παίρνει πόντο αν ακολουθείς service-volley τακτική. Τα καρφιά "βγαίνουν" σχεδόν αυτόματα. Σε 2 ώρες που το έπαιξα για ΠΡΩΤΗ φορά ζήτημα να έχασα 5-6 πόντους (ούτε λόγος για game) στο very hard. Απορώ που μερικοί το βρίσκουν πολύ γρήγορο ' ή έχουν αντανακλαστικά χελώνας ή δεν έχουν μυρωδιά από το άθλημα και δεν "προβλέπουν" τα χτυπήματα. Πίσω στο top spin 2.//Σε on-line ίσως λέει. Μήπως παίζεις τα πρώτα παιχνίδια στο tournament mode; Γιατί εγώ όσο προχωράω, δυσκολεύομαι πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.