panos--26-- Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παίζει μια χαρά με όλα τα gamepads! Απλά gia 2 player game θέλουμε 2 gamepads!
yiannis_t Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αυτό για το 2 player το δέχομαι αν και μου φαίνεται χαζό!! Αλλά έχω ένα gamepad logitech και δεν μπορώ να κάνω configure τα κουμπιά.. Μήπως πρέπει να πατήσω κάτι για να ενεργοποιηθεί? Πολύ έχω σπαστεί και το παιχνίδι είναι τόσο τέλειο....
kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Όσοι δεν το έχουν τελειώσει ακόμα, να ΜΗΝ επιχειρήσουν να τελειοποιήσουν τον παίχτη τους κ μετά να παίξουν τελικό γιατί μάλλον χλωμό να το πάρουν, ειδικά αν παίξουν με τον blake. Όσο πιο νωρίς ανεβείτε στην πρώτη θέση τόσο καλύτερα διότι ανεβαίνουν κ οι άλλοι μαζί σας κ μετά τα ματς θα είναι όλα επιπέδου very hard.
kergaz13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Παίζει μια χαρά με όλα τα gamepads! Απλά gia 2 player game θέλουμε 2 gamepads! Δηλαδή δεν γίνεται ο ένας player να παίζει από το keyboard και ο άλλος από το gamepad? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να αγοράσω μόνο ένα gamepad ώστε ο ένας να παίζει από εκεί και ο άλλος από το πληκτρολόγιο
panos--26-- Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μόνη λύση τα 2 gamepads! Mην λέμε τα ίδια κάθε φορα!
bati9 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Μόνη λύση τα 2 gamepads! Mην λέμε τα ίδια κάθε φορα! φιλε,μηπως μπορεις να μπου πεις τι ακριβως κανεις γιατι και εγω 2 gamepads exv alla akrh den brhka... μηπως ο θειος μου εστειλε καμια κουτσουρεμενη εκδοση ..τι να πω.... παντως το τουρνουα το κανονισα τσακα τσακα..... μονο μια φορα ειχα κολησει στην 59η θεση κι αυτο ηταν επειδη δεν εμπαινα στα τουρνουα με 2 παικτες... μετα απο το 56 στο 1 περιπατος...το "τερας" που εφτιαξα τους καθαριζε ολους με συνοπτικες διαδικασιες...
metalmike Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Eγω απο το λιγο που επαιξα αυτα που παρατηρησα (εχοντας παιξει ολα τα top spin και τα virtua tennis) ειναι οτι τα γραφικα του ειναι σαφως καλυτερα ολων εκτος του εδαφους το οποιο φαινεται τελειως ψευτικο σε αντιθεση πχ με αυτο του πρωτου top spin!Eιναι ελαφρυ για την vga παιχνιδι (με 6600gt,1mb μνημη και ολα high πηγαινει σφαιρα) σε αντιθεση με το ασηκωτο (για την καρτα μου) top spin 2 με τα ανεξηγητα αθλια γραφικα (τα εβαλα ολα στο τερμα για να δω πως ειναι κι ας κολλουσε)!Επισης δεν ειδα καθολου τους παικτες να κανουν το κλασσικο σουρσιμο για να προλαβουν το μπαλακι στο χωμα!Αυτο που παντα μου αρεσε βεβαια ειναι το arcade στυλ που ανεκαθεν εδινε στα παιχνιδια της η sega! Ασχετο αλλα μακαρι η sega να βγαλει καμια καινουργια εκδοση virtua striker,virtua cop,sega rally championship και γενικοτερα ολα αυτα τα arcade παιχνιδια που λατρευουμε ολοι κι ας μην σκιζουν στα γραφικα (αν και αυτα που ανεφερα για την εποχη τους τα γραφικα που ειχαν ηταν πρωτοποριακα)!
Str Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 str μαλλον θα εισαι κουλαδι και λακισαν αμεσως!! :-P γμτ...μας καταλαβαν!!!!!!
kflabouris Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 pedia thelw voitheia 1)enw exw 2 gamepads de ginetai na paiksw pws na to rythmisw na paizoume kai oi 2 2)to paixnidi einai etsi pou pigenei siga gia na prolavenei tyxon karfia h emena mou kolaei??? exw mia geforce 6200 sta 256 mporeite na mou proteinete rythmiseis??? eyxaristw!
kergaz13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Όταν προσπαθώ, σε exhibition mode να επιλέξω τον custom player που έχω δημιουργήσει στο world tour κολλάει! Μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει κάτι για vb6.exe. Όσες φορές και αν το δοκίμασα, το ίδιο γίνεται... To έχει δοκιμάσει κανείς?
kergaz13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Όταν προσπαθώ, σε exhibition mode να επιλέξω τον custom player που έχω δημιουργήσει στο world tour κολλάει! Μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει κάτι για vb6.exe. Όσες φορές και αν το δοκίμασα, το ίδιο γίνεται... To έχει δοκιμάσει κανείς? Κανείς βρε παιδιά δεν το έχει δοκιμάσει αυτό;
poihths Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 dokimase na to peraseis pali...reinstall twra to Vb6.exe kati se virtual basic mou kanei.. sfalma einai ayto apo asymvatotita an de diorthwthei kai pali perna drivers karta grafikwn-hxou k pes mas apotelesma
kergaz13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 dokimase na to peraseis pali...reinstall twra to Vb6.exe kati se virtual basic mou kanei.. sfalma einai ayto apo asymvatotita an de diorthwthei kai pali perna drivers karta grafikwn-hxou k pes mas apotelesma Θα το δοκιμάσω! Μήπως ξέρεις πού αποθηκεύει τα saves ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.