sikaztarek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα Incomniacz! Προσπαθώ να βελτιώσω τον υπολογιστή ενός φίλου και του εγκατέστησα τον Firefox. Δυστυχώς όμως δεν τρέχει το πρόγραμμα. Μόλις του κάνω κλικ για να το ανοίξω, εμφανίζεται η κλεψύδρα των Windows για ελάχιστο χρόνο και μετά δε γίνεται τίποτα απολύτως. Ούτε και το safemode τρέχει. Ούτε και με το -profilemanager τρέχει από το μενού Run των Windows. Η πλάκα είναι ότι μάλλον δεν είναι πρόβλημα του Firefox αλλά των Windows καθώς ούτε καν το Opera μπορώ να εγκαταστήσω. Έχω αρχίσει και παραξενεύομαι για ποιό λόγο γίνονται όλα αυτά. Μόλις ανοίγω την εγκατάσταση του Opera μου εμφανίζεται μήνυμα: Error reading setup initialization file και δεν γίνεται τίποτα άλλο παραπέρα. Επίσης ούτε και τους drivers μιας webcam μπορώ να εγκαταστήσω (!!!). Μου βγάζει μήνυμα: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. Έχει κανείς ιδέα του τι μπορεί να γίνεται στα Windows?
asmilon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Προφανως δεν ειναι προβλημα του firefox, ειναι συμπτωμα και το προβλημα ειναι στα Windows... Κανε ελεγχο για ιους και adware/spyware σε ασφαλη λειτουργια και αν δε βρεις κατι τρεξε ενα memtest για να ελεγξεις τις μνημες σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.