Προς το περιεχόμενο

ΠΑΛΑΒΗ ΤΙΜΗ ΣΕ Gecube 1800 Xt 512...

fazer-iozos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε τυχαια σημερα το ματι μου σε μια GECUBE 1800 XT 512 MB και διαπιστωσα με εκπληξη οτι κοστιζει 169€(!),ενω στην συνεχεια σε αναζητηση στο skroutz ειδα οτι οι τιμες κανονικα ξεκινανε απο 350€ και ανω!!

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=61130887&Catalog_Id=1&Product_Id=292071&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά επειδή ψάχνω να αγοράσω κάρτα θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι πιο γρήγορη, σε ΑΤΙ πάντα, η Χ1800ΧΤ ή η Χ1800GTO? σας παρακαλώ απαντήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται. ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωχ ηρθανε οι μειωσεις της ΑΤι σε ελλαδα τοσο γρηγορα? :shock: :shock: Και γω πηρα την Χ1800ΧL 200Ε πριν 1,5 βδομαδα...

p.s. skeftomai sobara na thn poulhsw...

Δημοσ.

Πηρα τηλ στα κεντρικα τους και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε μεσα σε 1,5 ωρα απο παραγγελιες που επεσαν στην ιστοσελιδα τους.Οπως λεω και αλλου οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...:(

Δημοσ.

Δεν νομιζω να την ξαναφερουν....για πιο λογο κατι που εχει τοσο χαμηλη τιμη για τα''κυβικα''του να το εισαγουν και ξανα σφαγμενο?

Απλα οπως ειπα και σε αλλο τοπικ,κατι πρεπει να παιζει σε θεμα ανταγωνισμου με το e-shop,ωστε να ανεβει η επισκεψιμοτητα στην ιστοσελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

Λογικο δεν ειναι οταν βγαινουν τετοιες καρασφαγμενες τιμες να επισκεπτεσαι πιο συχνα την σελιδα τους?

Κατι αλλο που επισης μου τραβηξε την περιεργεια-αν και oftopic-ειναι το γεγονος γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη καθυστερηση σε επεξεργαστες Conroe στο E-shop.

Και το ΠΛΑΙΣΙΟ αργησε πολυ να φερει Conroe,αν και σημερα ειδα οτι τους εχει φερει σχεδον ολους ακομα και τον Ε6700.

Ειναι γεγονος οτι τα Multirama κινηθηκαν πιο γρηγορα απο τους υπολοιπους και ειχαν διαθεσιμοτητα σε Conroe αν και με τσιμπημενες τιμες...

Δημοσ.

Δεν ξαναφερνουν αλλα οι ΑΤι θα πεσουν πολυ μολις βγουν οι Χ1950 γι'αυτο μαλλον τις ξεπουλουσαν. Ειναι καλυτερες απο Χ1900GT οποτε επρεπε να φυγουν για να πεσουν σε τιμη αυτες. Δεν θα ξαφνιαστω αν δω Χ1900GT 200Ε η και λιγοτερο

Δημοσ.

Πριν απο λιγο σηκωσαν στην πρωτη σελιδα τους την Gecube 1600 XT στα 69€....

Οπως αναφερεται και σε αλλο τοπικ ,τα σφαζουν αναιξερετως λογω των νεων 1650/1950 που περιμενουμε...

Συνεπως πρεπει να περιμενουμε σφαγη τιμων και στις 1800GTO,1900GT,1900XT,1900XTX....:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...