scorer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ego pira kai eixa to en logo problem..... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156185
TSOPK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω την παρηγγειλα σημερα. Να δω πως θα μου ερθει και βλεπουμε. Θα την ανοιξω και αν εχει κατι, το courier δεν θα παρει φραγκο. Θα τους παρω και θα τους πω δεν την πληρωνω. Οταν φερετε καινουργια, θα την παρετε πισω. Μπορει να ακουγομαι λιγο αποτομος αλλα εχω προιστορια με το Πλαισιο.
TSOPK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Παρολο που μιλησα με την αποθηκη χθες και μου ειπαν οτι υπαρχει, σημερα μου ειπαν οτι υπαρχει μεν αλλα ειναι ανοιχτη χωρις συσκευασια.:evil: Φυσικα και δεν μου την εστειλαν και την ακυρωσα. Μπραβο Πλαισιο, μπραβο...
scorer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ego pantos file an kai anoigmeni tin peira einai krima na xanonte tetoies eukairies tespa dn mporousa na kano kia kati allo efoson ta edosa ta fragka ta edosa..pantos mia xara einai i karta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.