Προς το περιεχόμενο

Απο 384 σε 768...........

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ αναβαθμίστικα την Παρασκευή το βράδυ, από 384 σε 768. πρίν κατέυαζα με μέσο όρο 40 τώρα με 60 (αν και το δοκίμασα μόνο μια φορά)

Δημοσ.

kai egw anava8misthka (apo 384 se 768 conn-x)alla ektos apo tis prwtes meres pou katevaze me 75aria shmera kai x8es me to zori pianei 45 me 50. As elpisoume oti 8a strwsoun ta pragmata kai....ante logw pilotikou...na kanoume upomonh

Δημοσ.

και εγω αυτο αντιμετωπίζω, από 384 σε 768 με ελάχιστη διαφορά στη ταχύτητα.Σκέφτομαι μήπως φταίει το usb modem που χρησιμοποιώ τώρα.

θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος θα πιασω κανονικές ταχύτητες σε περίπτωση που βάλω router με καλώδιο ethernet και να το συνδέσω με κάρτα δικτύου???

Δημοσ.
egw lew na tin kanoume kata europe meria [velgio,germania,agglia klp klp] na valoume kanena 10mbps aDSL na vroume tin igeia mas!!!!!!

PLANT STON OTE

Ti na po kai ego milao mia mera me ton ksaderfo mou pou spoudazei stin ameriki kai ti mou lei??? Pos exei 25mbit allo kai touto!!! Alla pistevo ekei ta dslam tha plakononte!!!

Δημοσ.

Για τους φιλους με Forthnet: Δεν αλλαζετε τιποτα στις ρυθμισεις σας. Πηρα το τμημα τεχνικης υποστηριξης οταν αναβαθμιστηκε και η δικια μου (Κατι που ισως πρεπει να κανουμε που και που,αντι να κινδυνευουμε να παρουμε λαθος συμβουλη,εστω και καλοπροαιρετα).

Ειναι λογικο να μην εχουμε διπλασιες ταχυτητες, αφου η Forthnet δε διπλασιασε ακομα τις ταχυτητες που αγοραζει με τη σειρα της για τους πελατες της. Οπως ανεφερε στο mail που μας εστειλε :

Η χωρητικότητα διασύνδεσής της εταιρείας με το διεθνές internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps !

Ας τα κανει 6 και τοτε θα εχουμε "διπλασιες" ταχυτητες.

Δημοσ.

Εγώ είχα 512 οτε ψονν-χ και πριν λίγες μέρες έγινε 1024. Από 50ΚΒ κατεβάζω γύρω στα 70ΚΒ. Αν αυτο είναι διπλασιασμός ταχύτητας εγώ τότε είμαι ο Bill... Μάλλον μας πιάσανε κοροίδα πάλι...

Δημοσ.

kai emena anaba8mistike x8es i grami mou (conn-x) apo 384 se 768 kai katebaza mexri kai 75 kb/sec kai voip pou dokimasa teleia me i-call kai arketa kala me voipbuster.

simera den paei pano apo 45 kb/sec se download kai apo voip asta na pane akoma kai me i-call !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den ksero an epikse apo toys xristes i an apofasisan na kopsoun tipote apo ote....

drama i katastash omos.....

Δημοσ.

Εγώ με HOL φοιτητικό από 384 σε 768 από σήμερα(το μεσημέρι) κατέβαζα από ελληνικούς ftp με 80kb/s και από server εξωτερικού από 50-75kb/s ανάλογα.Όσοι έχουν με 768 ταχύτητες μέχρι 45kb/s τότε οι ISP τους δεν έχουν αλλάξει ακόμα την ταχύτητα τους σε 768...Υπομονή και ας ελπίσουμε ότι τα dslam δεν θα "μπουκώσουν"!!!!

Δημοσ.

Και εμένα έγινε η αναβάθμιση από 384 σε 768 και ενώ κατέβαζα με 40-41 τωρα όλα τα tests μου βγάζουν 33 μέγιστο.00000290.gif

Και το πιο κακό απο όλα είναι ότι το upload μου αυξήθηκε. Τελικά είμαι πολύ τυχερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...