mprou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Εχω ενα προβληματακι με ενα αρχειο image (iso) που κατεβασα μεγεθους 3,2Gb Καταρχας το κατεβασα με το download manager του firefox. Μεχρι τα 2048Mb το αρχειο κατεβαινε κανονικα. Απο κει και περα τα στατιστικα του παραθυρου ληψης αρχειων καλλησαν στις τιμες που ειχαν οταν το κατεβασμα ηταν στα 2048. Το αρχειο κατεβαινε κανονικα και το αφησα. Οταν ολοκληρωθηκε το εδειχνε 2Gb ενω ειναι 3,2. Το φορτωσα σε image drive και δουλευει κανονικα. Το ανοιξα με poweriso, δειχνει το κανονικο μεγεθος αλλα δεν το καιει λογω σφαλματος. Το nero μου βγαζει τα εξης παραθυρα Ξερετε τι πρεπει να γραψω στο δευτερο για να διορθωθει το προβλημα; Αντε μπας και καταφερω να τρεξω τα ubuntu Edit: Αυτο το προβλημα ειναι bug του firefox ή απλα εφαγε σε μενα σκαλωμα;
mvaggel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 99.9% το αρχείο είναι currupted. Απλά επειδή έχουν κατέβει τα κομμάτια που έχουν τις πληροφορίες για τα περιεχόμενα φαίνεται ΟΚ. Όμως δεν θα περάσει το hash check και φυσικά ΔΕΝ θα δουλέψει σωστά. Όταν για κάποιο λόγο διακοπή η ροή των δεδομένων για αρκετή ώρα, πολλοί downloaders θεωρούν ότι το αρχείο ολοκληρώθηκε και το κλείνουν. Μουέχει συμβεί άπειρες φορές, συνήθως όταν ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τη γραμμή torrent clients ή υπάρξη δικοπή στη σύνδεση για κάποιο λόγο. 90% θα πρέπει να το κατεβάσεις από την αρχή. 10% να βρεις/υπάρχει κάποια "πατέντα" ώστε να καταφέρεις να συνεχίσεις το αρχείο και να γλιτώσεις τα 2048ΜΒ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 2η: Μήπως ο δίσκος στον οποίο σώζεις το αρχείο είναι FAT? Αν ναι έχει όριο αρχείου τα 2GB. Σώσε το σε NTFS partition, είτε το ξανακατεβάσεις είτε το συνεχίσεις με κάποιο τρόπο.
mprou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Οντως το αρχειο μαλλον ειναι corrupted. Δοκιμασα ενα σωρο γιατροσοφια που βρηκα στο νετ, εκανα ελεγχους + κατι δικες μου κοσμοθεωρειες αλλα τιποτα. Εκαψα και τσαμπα dvd...:evil: Καλα δεν πειραζει, σε λιγο που θα την πεσω θα το βαλω να ξανακατεβει και θα το εχω αυριο. Εγω τωρα ομως εχω μπερδευτει. Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν διακοπηκε η συνδεση. Απλα σκαλωσαν τα στατιστικα του firefox. Το αρχειο κατεβαινε κανονικα και υστερα. Στο connection status εδειχνε αβερτα κατεβασμα. Τις υπολοιπες τρεις+ ωρες που κατεβαζε το υπολοιπο 1,2G με φουλ ταχυτητα 1Μbit(αυτο ηταν και το μονο download), τι σκ@τ@ κατεβαζε και που το κατεβαζε :confused: (σε ntfs volume κατεβαινε) PS: Εχω φαει σκαλωμα τωρα. Ειναι πολυ κουλο και δεν μου εχει ξανατυχει ποτε
asmilon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις καλυτερα καποιον download manager (οπως το Flashget) σε συνδυασμο με το extension flashgot. Eτσι θα εισαι ησυχος αλλη φορα, ειδικα σε πολυ μεγαλα αρχεια, οτι το download σου θα ολοκληρωθει κανονικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.