Luxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Και το ειπα εγω να μη τα βαλω, αλλα εσεις επιμενατε.. Λοιπον οταν ανοιγω το windows messenger ( η πιο προσφατη εκδοση ), βγαζει συνεχεια μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας. Ακομα και αν το σβησω, την επομενη φορα που θα ανοιξω το προγραμμα, δημιουργει ξανα εικονιδιο. Τι γινεται; ( Μια χαρα ημουν χωρις updates και με το Sp1.. ) :confused:
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τι συντομευση δημιουργει? Πρωτη φορα το ακουω αυτο... Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot?
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 απλα δημιουργει το εικονιδιου του messenger.
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Eχεις την τελευταια εκδοση του Windows Messenger? Γιατι δε χρησιμοποιεις τον Live Messenger?
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ναι αυτον εχω, τον Live. Το θεμα ειναι οτι δε το κανει παντα. Εγω δεν μπαινω στο messenger. Μπαινουν η αδερφη μου και η μητερα μου, αλλα συνεχεια βλεπω στην επιφανεια αυτο το εικονιδιο. Οποτε να'ναι το κανει.
kallair Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ti onomasia exei i sintomeusi? mipos einai i sintomeusi twn koinoxristwn fakelwn tou live messenger?
mourlos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 mipws to kanoun i aderfi kai i mitera sou kathe fora pou mpainoun....????
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 οχι εχει γινει και σε εμενα. ρε παιδια ειναι το κανονικο εικονιδιο του windows messenger και εχει αυτο το ονομα. δεν ξερω γιατι το βαζει αυτοματα στην επιφανεια εργασιας.
tsakonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 με μπερδεψες..... ειναι το live με το εικονιδιο του win ? ανεβασε καμια φωτο... η δοκιμασε το Α-patch και ξηλωσε ολα τα περιττα σκατουλακια του msn.
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Το καινουριο προγραμμα messenger εχει την ονομασια Windows Live Messenger. Ειναι και win και live.
Paulus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εγώ που έχω το Live και τα SP2 (από την πρώτη μέρα που βγήκαν) ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα- κάτι άλλο θα φταίει σίγουρα
alex86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά εγώ είχα τον 7.5 και ξαφνικά μια μέρα δεν μου έδειχνε τις υπογραφές,ξέρετε αυτά που γράφουμε δίπλα από το ονομά μας.Βάζω τον 8 και το πρόβλημα υπάρχει ακόμα.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις 100 φορές.... Καμιά ιδέα?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 brite kana ergaliaki tipou shoot the messenger k meta kante to egatastasi ksana meta mporeite poto ena krifo arxei sto system 32 fakele me onoma sys.co na breite mia grami pou ksekinaei me msm... k teleiwnei se HIDE.7 na sbisete to hide k na to apo8ikeusete meta stin pros8aferesi stixeiwn twn win 8afenete k o messenger gia na ton apoegatastisete teliws k otan to kanete ksana balte ton an k egw me sp2 k live messenger ouden problima
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 το shoot messenger ειναι για το Messenger που εχουν τα windows. εγω εχω τον msn messenger, που αλλαξε ονομασια σε windows messenger. ( η εταιρια το αλλαξε, οχι εγω. )
Vatos_locos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 apo oti 8imame to igekrimeno ergaleio skotone k opiadipote alli ekdwsi tou messenger den xaneis na dwkimaseis tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.