pc_admin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εχω το εξης προβλημα : Ενω εχω 1024 adsl (otenet kit) και ενω εχω δοκιμασει την ταχυτητα που κατεβαζω και ειναι περιπου 110 kbps (στα καλα sites) οταν ανοιγω καποιες σελιδες δεν ανοιγουν παρα μονο οταν πατησω ανανεωση μερικες φορες. Δεν ειναι προβλημα του pc γιατι εχω και laptop προσφατα αγορασμενο και κανει το ιδιο πραγμα . Επισης εχω βαλει και τον firefox ,τα ιδια και αυτος. Αν ανοιξω τωρα μια σελιδα πχ ανοιξα το in.gr χωρις να το εχει ο explorer στην cache (δεν το ειχα ανοιξει αλλη φορα) και ανοιξε αστραπη, ενω πχ στο http://www.cdcovers.cc που εχει εξωφυλλα cd k dvd αν παω πχ dvd και μετα πατησω ενα γραμμα πχ B τοτε τις περισοτερες φορες δεν ανοιγει η σελιδα. Εγω πιστευω οτι το κανει γιατι οι τοποθεσιες που εχουν προβλημα ειναι πολυ αργες και γιαυτο ανοιγουν μονο οταν πατησεις μερικες φορες ανανεωση , αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη αν εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα.
Arxon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ακριβως το ιδιο παθαινω καθημερινα οταν προσπαθω να διαβασω τις εφημεριδες. Firefox χρησιμοποιω και οταν ανοιγω μια εφημεριδα πρεπει να πατησω 3-4 φορες ανανεωση για να κατεβει. μπορει να φταει και ο firefox
prantzos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 epeidh ki egw to idio problhma exe me to internet (to download einai argo kai kanoun timeouts oi selides) de mou lete poion isp exete?Mhpws einai problhma diko tou kai den einai diko mou, na 3erw na elpizw oti 8a to ftia3oune kapoia stigmh...
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Για DNS servers τι εχετε ρυθμισει? Την ΙΡ του ρουτερ σας ή την ΙΡ των DNS servers απο τους ISP σας?
SCidER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Για DNS servers τι εχετε ρυθμισει? Την ΙΡ του ρουτερ σας ή την ΙΡ των DNS servers απο τους ISP σας? apo pu to tsekarw afto?
panoulis23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 an exete to wireless router tis otenet apla prepei na anaenosete to firmware kai tha lithoun ola sas ta provlimata. to antimetopiza kai egw afto kai twra eimai ok. apo edw mporeite na to katevasete
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 apo pu to tsekarw afto? Αν ειχες ρυθμισει στατικη ΙΡ για τον υπολογιστη σου μπορει να το ειχες βαλει αντι για τους DNS της εταιριας, τις πιο πολλες περιπτωσεις δε υπαρχει διαφορα. Παντως υποψιαζομαι για προβλημα στον ρουτερ, που μια αναβαθμιση firmware θα μπορει να λυσει
pc_admin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εκανα update to firmware του royter και παει καλα ,αλλα θα ειμαι σιγουρος μεχρι αυριο αλλα με το που εκανα το upgrate να σου και μια εκπληξη (πολυ ευχαριστη) : 2 mbps (oh yes) xexe.
panoulis23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 kalorizikia i nea syndesh pc_admin , ante na doume kai emeis pote tha paroume tetoio dwro
pc_admin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 τελικα παιδες ολες οι σελιδες ανοιγουν αψογα , αρα χρειαζοταν το update sto firmware tou router (Οσοι εχετε wireless sagem router της OTENET w1500wg και εχετε αυτο το προβλημα με τις σελιδες ξερετε ...update to firmware γρηγορα) -Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.