Προς το περιεχόμενο

Kάρτα Γραφικών έως 200 euro

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους .Θέλω την βοήθεια σας καθώς θέλω να αλλάξω κάποια πραγματάκια στο pc μου και θέλω να αγοράσω και μια κάρτα γραφικών pci e έως 200 ευρώ.Εχω δει την 6800gs copper version 256 mb στα 140 euro περίπου και μια 7600 gt 256mb στα 199 euro .Aυτο που ''με χαλάει'' με την 7600 gt ειναι πως έχει Memory Interface 128 bit σε σχέση με αλλές κάρτες που έχουν 256 bit .θΑ ηθελα παρακαλώ να μου πειτέ αν ουσιαστικά αυτό ειναι πρόβλημα γιατι θυμάμαι με τις κάρτες τις agp το να έχει Memory Interface 256 bit ηταν ενα κριτίριο επιλογής μιας κάρτας .

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :-D

Δημοσ.

Ορισμένες 7600GT έχουν 256bit δίαυλο... μάλλον η συγκεκριμένη υλοποίηση που βρήκες έχει αυτή την "ιδιαιτερότητα" του κομμένου διαύλου.

Η 7600GT με 256bit δίαυλο έχει περίπου ίδιες επιδόσεις με την 6800GS, οπότε ανάμεσα στις δύο που παραθέτεις η 6800GS είναι σαφώς καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Τις κάρτες τις είδα στο πλαίσιο αλλά και η 7600 της ALbatron ήταν στα 128bit αλλά και τις EVGA στα 128 bit .Eπίσης έτσι οπως μου λές συμφέρει να πάρω την 6800gs αφού έχει και σχέδον 60euro λιγότερα.

Δημοσ.

Εγώ προτίνω και μάλιστα και ο ίδιος θα ήθελα να αγοράσω την 7600GT της Asus. Πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ καλή στην τιμή αυτή και οτι αποδίδει καλύτερα κι απο την 6800GS

Πάντως η 6600GT της Asus που έχω τώρα, ακόμα και 1.5 χρόνο μετά την αγορά της στέκεται αρκετά καλά στα σημερινά παιχνίδια.

Δημοσ.

egw exw tin ASUS EN7600GT kai den exw kanena provlima.. den ine mono o diavlos pu tha kitaxeis, einai kai i taxitita tou core clock, i taxitita tou memory clock, to Memory Bandwidth ktl ktl.. pantos i 7600GT ine mia arketa kali mind ranged carta :)

tsekare edw gia tixon apories:

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1855

exei alles 10 selides me sigritika, ola gia parti sou :D

Δημοσ.

Symfono pos den einai mono o diaylos pou tha koitaxo apla ekei edopisa mia diafora kai ithela na matho kata poso paizei rolo kai se poio vathmo .Giati se alla simeia yperterei i mia karta kai se alla i alli .:-)

Δημοσ.

Egw proteinw X1800XL gia 200E akrivos. Kai mhn akous autous pou sou lene na pareis geforce 6 kartes ektos kai an tis pareis 100E. H 7600GT einai kalyterh apo oles tis 6xxx kartes. An thapareis ATi h Nvidia tha prepei nato apofasiseis blepwntas se pia paixnidia yperterei h kathe mia. Telos h ATi exei to video playback sto tsepaki ths

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...