Προς το περιεχόμενο

Το DVD της Σαμοθράκης????

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια σας λεει κατι αυτος ο τιτλος?

Η κοπελα μου δουλευει σε ενα DVD Club και καποιος την ρωτησε αν το εχει, με υφος όμως που εδειχνε σαν να λεει "αποκλειετε να το εχεις".

Ξερεις κανεις τι ειναι αυτο? Η μηπως ο τυπος απλα ηταν ενδοπαλάμιος πεοπαλητής?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Βασικα αυτο μου πηγε στο μυαλο αλλα προφανως δεν εννοουσε αυτο μιας και το ειπε κοροιδευοντας. Δηλαδη απεκλειε να το εχει.

Εκτος αν ο τυπος πηγε στη Σαμοθρακη, εκανε κανα οργιο, το βιντεοσκοπησε και το ειπε και καλα για πλακα :P. Παντως αν ειναι ετσι, μονος του το ειπε μονος του γελασε ;)

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια που ζειτε. το dvd απτο φεστιβαλ που γινεται καθε χρονο στη σαμοθρακη ηθελε ο ανθρωπος.

Azaroth, ποιος σουπε οτι οτι κυκλοφορει ειναι ερασιτεχνικο; απο παραπληροφορηση καλα παμε βλεπω.

Υπαρχει ΕΠΙΣΗΜΟ DVD απο καθε χρονια! και το εχω το dvd.

Δημοσ.

Βασικα μου τοχε κανει δωρο ενας φιλος αλλα αποτι ξερω το πηρε απο ενα μαγαζι στο κεντρο που πουλαei cdakia psy-trance kai τετοια.

Δημοσ.

Hamurabi βασικα επειδη το θελω και για μενα αυτο,μπορουμε να κανουμε τιποτα? Η αληθεια ειναι οτι κοιταξα σε μεγαλα δισκοπωλεια και δεν το βρηκα. Ξερω οτι αν ψαξω λιγο θα το βρω (σε κανα μοναστηρακι) αλλα δεν εχω χρονο αυτο το καιρο.

Αθηνα ειμαι.send pm.

Να σαι καλα.

Δημοσ.

Επειδή φαντάζομαι πως η εν λόγω κυκλοφορία είναι γνωστή στους μυημένους της φάσης και μόνο, είναι να αναρωτιέσαι που ακριβώς ζουν τα υπόλοιπα εκατομμύρια που αγνοούν αυτήν την ύψιστης σημασίας πληροφορία.

Όπως και να έχει ο συγκεκριμένος πελάτης πρέπει να ήταν ολίγον στούρνος αν ανέμενε απάντηση παραθέτοντας μονάχα ως πληροφορία "το dvd της Σαμοθράκης". Η δική μου κόσμια ανταπάντηση θα ήταν ένα "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;". :P

Δημοσ.

Κάποιος μεγάλος, όταν ρωτήθηκε αν τα παιχνίδια επιρεάζουν τους ανθρώπους (επι εποχή pac-man) είπε:

"Αν μας επιρέαζαν τα παιχνίδια τότε θα είμασταν κλεισμένοι σε μαύρα δωμάτια ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική και θα τρώγαμε κίτρινα χαπάκια..."

Go figure out...

(Το έδωσα λίγο ελεύθερα μιάς και δεν θυμάμαι πως το είχε πεί ακριβώς.Ούτε ποιός..)

/end of offtopic

Α, εγώ ζώ στο Ηράκλειο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...