d-miss@ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ναι, μόνο που εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154935[/url'] το παιδί και σε έξοδα μπήκε, και κόπο έκανε, και θόρυβο πρόσθεσε και δεν έμεινε ικανοποιημένος... Άρα και τα HDD coolers δεν είναι πανάκεια! Άσε που είναι καλύτερα να βάλει ο ίδιος ένα ανεμιστήρα των 8cm στα 7V από πάνω ή κάτω (αναλόγως) και να γλιτώσει και θόρυβο και λεφτά... o filos pou anafereis palikare ekane thn anohsia k ebale ta coolers anapoda..entyposh mou kaneis pou den to eides k perneis k to meros tou...ta coolers afta bidonoun apo katw...ama einai kapios asxetos paraponietai meta(den ennow esena"..egw exv 4 tetoia k sou lew..exv 6 sklirous k den pane panw apo 39 poteeeeee k exw anoixto kouti..20h mera uptime shmera k exv tis idies thermokrasies..twra pou tis elenksa h anwterh einai stous 36.
spyros21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 mia proxeirh lysh einai h ekshs :vale kamia psiktra apo palia cpu etsi oste na efaptete sth panw plevra tou hdd' date='pistevw tha vohtheisei ,kai den tha kanei kai thorivo,egw exw wd 160gb kai me dyo mikres psiktres den paei panw apo 50 C se defragps:elpizw na exeis ena hdd..[/quote'] Geia xara! Diladi mporw na balw tin psiktra apo enan palio pII pou exw? einai kai se kalo megethos!
tarrasque Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εξαρτάται τί σκληρό έχεις? Ο δικός μου, ένας WD2500KS, έχει πρόβλημα με τον σένσορα και όπως διάβασα στο forum της western digital οι παρτίδες που κατασκευάστηκαν από Οκτώβρη του 2005 μέχρι Απρίλη του 2006, δείχνουν 20 βαθμούς παραπάνω από το κανονικό. Εχθές έπιασε οριακά τους 63C. Με δεδομένο του 20 βαθμούς λάθος είναι στους 43C. Για το συγκεκριμένο κομμάτι οι κανονικές θεμροκρασίες λειτουργίας όπως διάβασα στην σελίδα της western digital είναι 5 με 55. πολύ ενδιαφέρον κανά link έχεις κρατήσει; και εγώ έχω 2 250αρηδες WD αυτής της περιόδου που χτυπάνε 60αρια+ σε 24/7 μηχάνημα άλλα κρατάνε σα σκυλιά!
giorgos th. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 e profanos tote exei ginei lathos kai se sena....oute oi raptores den pane 60C..
CyberWalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 o filos pou anafereis palikare ekane thn anohsia k ebale ta coolers anapoda..entyposh mou kaneis pou den to eides k perneis k to meros tou...ta coolers afta bidonoun apo katw...ama einai kapios asxetos paraponietai meta(den ennow esena"..egw exv 4 tetoia k sou lew..exv 6 sklirous k den pane panw apo 39 poteeeeee k exw anoixto kouti..20h mera uptime shmera k exv tis idies thermokrasies..twra pou tis elenksa h anwterh einai stous 36. Πρώτον το να μιλάς λίγο πιο κομψά δε θα ήταν κακό, ειδικά από τη στιγμή που δεν διάβασες το post μου. Γιατί προφανώς και δεν το διάβασες αφού ΠΡΙΝ από εσένα τον έχω ήδη προειδοποιήσει για το ότι έχει βάλει ανάποδα τα coolers. Επίσης, αν είδες στο ίδιο μου post του λέω ότι προφανώς ο sensor γράφει υπερβολικές τιμές και να τον τσεκάρει αν καίει και τελικά με δικαιόνει λέγοντας ότι δεν καίει, αντιθέτως είναι ζεστός όσο και ένας άλλος δίπλα του στους 42 αν θυμάμαι καλά. Τέλος, επιμένω ότι όχι μόνο αυτά αλλά όποιοδήποτε fan και αν βάλεις ρίχνει μεν τους βαθμούς αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ! Μάλιστα το παιδί δεν είδε διαφορά γιατί ο σκληρός του προφανώς στην πραγματικότητα ήταν ΗΔΗ κοντά στους βαθμούς του περιβάλλοντος! Όσο και να φυσάς τότε μόνο έξοδα, κόπο και θόρυβο προσθέτεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.