Kandinsky Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ειρωνία...Οι καμπανες δεν χτυπανε πχ Λονδινο' date=' ουτε στην Ανασταση, και δεν επαθε κανεις τιποτα.Εδω, για ποιο λογο πρεπει να χτυπανε σαν ειδοποιηση ωρας, και να αναμεταδιδεται η λειτουργια απο μεγαφωνα, λες και ειμαστε στο γηπεδο, δεν εχω καταλαβει.[/quote'] Αυτό συμβαίνει διότι πολύ απλά διότι όταν δεν υπάρχει ουσία, το περιτύλιγμα έρχεται μεσω της υπερβολής να την αντικαταστήσει.
thanocaster Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Επειδή είχα παλιότερα τέτοιο πρόβλημα (με Ευαγγελική εκκλησία που Κυριακή πρωί έβαζε αρμόνια) δοκίμασε να το ζητήσεις ευγενικά πριν κινηθείς νομικά. Εγώ που το ζήτησα σεβάστηκαν την επιθυμία (=δικαίωμα μου. Τρία χρόνια τώρα δεν ακούστηκε ούτε νότα, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξε τίποτα άλλο στη λειτουργία των πιστών. Παρά μόνο η ένταση. Για να μην ξεχνάμε και τα αυτονόητα (=θέλω κάτι, πρώτα το ζητάω). Φιλικά, και καλά... ξεμπερδέματα!
Mystirios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Η πανάρχαιη απόκρυφη αλήθεια είναι η εξής : Κάθε φορά που χτυπάει η καμπάνα οι κάτοικοι σε ακτίνα 150μ. αποκτούν Blessing of Wisdom.Επίσης απο τη στιγμή που χτυπήσει η καμπάνα και για μισή ώρα , ο πάτερ μοιράζει απλόχερα prayer of fortitude
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Η πανάρχαιη απόκρυφη αλήθεια είναι η εξής :Κάθε φορά που χτυπάει η καμπάνα οι κάτοικοι σε ακτίνα 150μ. αποκτούν Blessing of Wisdom.Επίσης απο τη στιγμή που χτυπήσει η καμπάνα και για μισή ώρα ' date=' ο πάτερ μοιράζει απλόχερα prayer of fortitude[/quote'] Πολύ RPG :oops: .
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Λολ. Εσένα ή σου έκανε κάτι στην κόρη ο Δίας ή είσαι παπάς.Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο μίσος. Παντως το ενδεχόμενο να ειναι ο Γηρυονης σε μέρος που δεν έχει ολα τα υπόλοιπα (νταλίκες' date=' συνεργεία κτλ) δεν το σκέφτηκες ε; Επίσης, οσοι έχετε συνεργεία, νταλίκες κτλ απο εδω και πέρα να κάνετε όσο περισσότερο φασαρία μπορείτε. Αν σας πει κανενας τιποτα μάθετε τι ψηφιζει, τι θεο πιστευει, πως χέζει και πως κανει sex και προσαρμόστε αναλογα το επιχειρημα σας. Π.χ * ρε πασοκε , ... * ρε βουδιστή ... * ρε που δέρνεις την γυναίκα σου ... Bottom line: Η εκκλησία έχει κάθε δικαίωμα να μας ξεκουφαίνει επειδη ο Γηρυόνης ειναι αρχαιοπληκτος και ο Aigeias χριστιανοπληκτος. Go figure[/quote'] Φιλαράκι σε διαβεβαιώνω ότι λόγω των γειτονιών που μεγάλωσα (Καμίνια, Νίκαια, Κορυδαλλός), είμαι από τους χειρότερους χριστιανούς που θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά. Απλώς προσπαθώ να αφυπνίσω διάφορους που παρ' ότι υποτίθεται είναι έξυπνοι, τσιμπάνε σα τους χάνους (για τους γαύρους χρειάζεται δίχτυ). Η κοινή λογική εξάλλου θα έλεγε ότι αν ονομαζόμουν "Καρλ Μάρξ", απλώς κάθε κείμενο που θα έγραφα για τα "προβλήματα του σύγχρονου καπιταλισμού", αυτό θα έβγαζε στην καλύτερη περίπτωση γέλιο. Δεν μπορείς να μιλήσεις δήθεν αθώα και χωρίς εμπάθεια ή προκατάληψη αν ο ίδιος ανήκεις φανατικά σε ένα στρατόπεδο. Εκτός βέβαια αν με είδες να κάνω καμία δημοσίευση για τον Δία. Ευχαρίστως συμμετέχω στην συζήτηση όμως, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η γνώμη μου. Για να το καταλάβεις καλύτερα, θα ήταν αδύνατο "ο πρωταθλητής" να έβαζε πρωτοσέλιδο την επίλυση των προβλημάτων του ΠΑΟ. Δηλαδή κάποιο λάκο θα είχε η φάβα. Αυτά για όλους τους... πανέξυπνους & δημοκράτες. Τα αιώνια θύματα. Υ.Γ Οι καμπάνες ενοχλούν κι εμένα. Υπάρχουν κι άλλα σοβαρότερα όπως πχ ο προσυλητισμός.
Σκύμνος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Πάντως η ηχορύπανση είναι πολύ σημαντικό θέμα στις μέρες μας και δυστυχώς από κανένα ΜΜΕ δεν έχει τύχει να ακούσω τίποτα π.χ για λήψη μέτρων κ.λ.π. Θυμάμαι ότι σαν παιδάκι είχα προλάβει τη μεσημβρινή σιέστα και παρόλο του ατίθασου των χαρακτήρων μας, αυτό πάντα το σεβόμασταν... Σήμερα ποια μεσημβρινή σιέστα...Όλοι στο τρέξιμο είμαστε και δώστου οι κόρνες και οι εξατμίσεις των μηχανών και των αυτοκινήτων... Ενίοτε και τα μπινελίκια...
Kandinsky Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Φιλαράκι σε διαβεβαιώνω ότι λόγω των γειτονιών που μεγάλωσα (Καμίνια' date=' Νίκαια, Κορυδαλλός), είμαι από τους χειρότερους χριστιανούς που θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά. Απλώς προσπαθώ να αφυπνίσω διάφορους που παρ' ότι υποτίθεται είναι έξυπνοι, τσιμπάνε σα τους χάνους (για τους γαύρους χρειάζεται δίχτυ). Η κοινή λογική εξάλλου θα έλεγε ότι αν ονομαζόμουν "Καρλ Μάρξ", απλώς κάθε κείμενο που θα έγραφα για τα "προβλήματα του σύγχρονου καπιταλισμού", αυτό θα έβγαζε στην καλύτερη περίπτωση γέλιο. Δεν μπορείς να μιλήσεις δήθεν αθώα και χωρίς εμπάθεια ή προκατάληψη αν ο ίδιος ανήκεις φανατικά σε ένα στρατόπεδο. Εκτός βέβαια αν με είδες να κάνω καμία δημοσίευση για τον Δία. Ευχαρίστως συμμετέχω στην συζήτηση όμως, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η γνώμη μου. Για να το καταλάβεις καλύτερα, θα ήταν αδύνατο "ο πρωταθλητής" να έβαζε πρωτοσέλιδο την επίλυση των προβλημάτων του ΠΑΟ. Δηλαδή κάποιο λάκο θα είχε η φάβα. Αυτά για όλους τους... πανέξυπνους & δημοκράτες. Τα αιώνια θύματα. Υ.Γ Οι καμπάνες ενοχλούν κι εμένα. Υπάρχουν κι άλλα σοβαρότερα όπως πχ ο προσυλητισμός.[/quote'] Αγαπητέ μη θεωρείς εαυτόν ξύπνιο που σώζει βλάκες/χάνους/πανέξυπνους δημοκράτες σαν και του λόγου μας απ' τον "προσηλυτισμό" του εκάστοτε κακοπροαίρετου διότι δεν είσαι. Κι αυτό διότι αν δεν είχες κάνει τις συζητήσεις περί Βυζαντίου (αν θυμάμαι καλά) και δεν είχε αναφέρει ο Γηρυόνης τα πιστεύω του κι εσύ τα ίδια θα έλεγες όπως όλοι εδώ μέσα εφόσον όπως λες συμφωνεις με τα περί κωδωνοκρουσιών. Όπως βλέπεις λοιπόν το τί πρεσβεύει ο καθένας είναι γνωστό και καλό θα ήταν να μειώσεις λίγο την έπαρση σχετικά με τη δική σου διανοητική ικανότητα και ανικανότητα των υπολοίπων διότι το να θεωρείς ότι ο ευρισκόμενος σε διαφορετική/ό παράταξη, κόμμα, ομάδα, θρησκεία, κλπ δεν έχει δικαίωμα να καταγγείλει τα κακώς κείμενα μιας άλλης διότι θα είναι εκ προοιμίου κακόβουλος δεν αποτελεί δείγμα τέτοιας αυξημένης ικανότητας.
insomniaK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ειρωνία...Οι καμπανες δεν χτυπανε πχ Λονδινο' date=' ουτε στην Ανασταση, και δεν επαθε κανεις τιποτα.Εδω, για ποιο λογο πρεπει να χτυπανε σαν ειδοποιηση ωρας, και να αναμεταδιδεται η λειτουργια απο μεγαφωνα, λες και ειμαστε στο γηπεδο, δεν εχω καταλαβει.[/quote'] Στο Λονδίνο όμως έχουν το Big Ben, στην Ελλάδα έχουμε, στην καλύτερη των περιπτώσεων, την Αγιά Βαρβάρα που για να την προσέξει κάποιος πρέπει να έχει να πάει σε κηδεία ή γάμο...
antreaslam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Αρχικό μήνυμα απο AigeasΤα περι χούντας απλώς τα αγνοώ: κοιτάξτε οι ίδιοι πως συμπεριφέρεστε. για παράδειγμα να εξετάσεις ποιός είναι ο συγγραφέας ΜΑΛΙΣΤΑ.... μα δεν εκρινε κανεις τις πραξεις της εκκλησιας,οπως στο εκπληκτικο παραδειγμα περι ΠΑΟ κ πρωταθλητη. ανεφερε κατι παρανομο που πραττει ενας οργανισμος διπλα στο σπιτι του κ τον ενοχλει.επειδη δεν ειναι χριστιανος,ΔΕΝ εχει δικαιωμα να ενοχλειται απο οτιδηποτε χριστιανικο?σωστο! Επίσης, οσοι έχετε συνεργεία, νταλίκες κτλ απο εδω και πέρα να κάνετε όσο περισσότερο φασαρία μπορείτε. Αν σας πει κανενας τιποτα μάθετε τι ψηφιζει, τι θεο πιστευει, πως χέζει και πως κανει sex και προσαρμόστε αναλογα το επιχειρημα σας. Π.χ * ρε πασοκε , ... * ρε βουδιστή ... * ρε που δέρνεις την γυναίκα σου ... Bottom line: Η εκκλησία έχει κάθε δικαίωμα να μας ξεκουφαίνει επειδη ο Γηρυόνης ειναι αρχαιοπληκτος και ο Aigeias χριστιανοπληκτος. Go figure ακριβως ετσι!Γηρυόνη,την πατησες! θα βρω που μενεις,κ επειδη ειναι ντροπη σου να πιστευεις κατι αλλο ,θα κορναρω καθε ημερα κατω απο το σπιτι σου,για 10 λεπτα ανα μισαωρο!να μαθεις παλιοπαιδο! Δεν μπορείς να μιλήσεις δήθεν αθώα και χωρίς εμπάθεια ή προκατάληψη αν ο ίδιος ανήκεις φανατικά σε ένα στρατόπεδο. το ξαναλεω...εκφραζει ενα προβλημα που δημιουργει παρανομα η εκκλησια διπλα του! το ξαναλεω...εκφραζει ενα προβλημα που δημιουργει παρανομα η εκκλησια διπλα του! αν εσενα ηταν διπλα σου ναος του δια,κ εκανε την ιδια παρασπονδια,δε θα εξεφραζες παραπονο,κ μαλιστα με αγανακτηση? Υπάρχουν κι άλλα σοβαρότερα όπως πχ ο προσυλητισμός σωστα,συμφωνω! γιαυτο πρεπει να καταργηθουν λοιπον τα θρησκευτικα στο σχολειο,ωστε να εχουν δικαιωμα επιλογης τα παιδια στο σε ποια θρησκεια θα πιστεψουν(ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ σε καποια)!εκτος αν θεωρεις προσυλητισμο, οτι κανουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι,πλην χριστιανων ορθοδοξων βεβαια!!!
Γηρυόνης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εχθές έμαθα ότι ένας συγγενής μου έχει συνάψει μια δουλειά με την εν λόγω εκκλησία για 3000 ευρώ, οπότε ό,τι σκεφτόμουνα πάει στράφι. Γμτ.
Γηρυόνης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εχθές έμαθα ότι ένας συγγενής μου έχει συνάψει μια δουλειά με την εν λόγω εκκλησία για 3000 ευρώ, οπότε ό,τι σκεφτόμουνα πάει στράφι. Γμτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εχθές έμαθα ότι ένας συγγενής μου έχει συνάψει μια δουλειά με την εν λόγω εκκλησία για 3000 ευρώ, οπότε ό,τι σκεφτόμουνα πάει στράφι. Γμτ. Γηρυόνη ομολογώ πως είσαι χαρακτηρηστικό δείγμα της ελληνικής κοινωνίας. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
Γηρυόνης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Επειδή είχα παλιότερα τέτοιο πρόβλημα (με Ευαγγελική εκκλησία που Κυριακή πρωί έβαζε αρμόνια) δοκίμασε να το ζητήσεις ευγενικά πριν κινηθείς νομικά. Εγώ που το ζήτησα σεβάστηκαν την επιθυμία (=δικαίωμα μου. Τρία χρόνια τώρα δεν ακούστηκε ούτε νότα, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξε τίποτα άλλο στη λειτουργία των πιστών. Παρά μόνο η ένταση. Για να μην ξεχνάμε και τα αυτονόητα (=θέλω κάτι, πρώτα το ζητάω). Φιλικά, και καλά... ξεμπερδέματα! Το πρόβλημα είναι παλαιό. Πριν καιρό είχαμε έλθει σε επαφή αλλά δεν έγινε τίποτα. Ο συγκεκριμένος παππάς είναι πολύ στριμένος και παλαιών αρχών. Να φανταστείς δε θέλει πιστούς μέσα στην εκκλησία οι οποίο δε αφήνουνε τον οβολό τους στο παγκάρι!! Λες και η εκκλησία του ανήκει.
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δεν είμαι πλέον Μόναχο και ετοιμάζεστε να παρεκτραπείτε. Το μεγάλο ματι που τα βλέπει όλα κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Φαίνεται θα έχει μπει ο διάολος μέσα μας. Ευχαριστούμε πάντως για την εποικοδομητική, ουσιώδη και σοφή παρέμβασή σας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τσακωθούμε σε πολιτισμένο επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.