Προς το περιεχόμενο

πειτε μου ποιον να βρισω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τοτε που εβαλα dsl αντιμετωπιζω ενα συγκεκριμενο προβλημα.

να διευκρινησω οτι εχω tellas provider με οτε γραμμη.

καθε μηνα εχω απο 1 εως 5 μερες disconect της γραμμης. δηλαδη το modem δεν μπορει συγχρονιστει με την γραμμη. μπορει να συνδεεται για λιγο και μετα παλι disconect. χτες το βραδυ υπολογιζοντας με το download που ειχα βαλει απο 700mb κατεβηκαν γυρω στα 300mb. το πρωι οσο κοιταζα το modem δεν συγχρονιστηκε.

μην πει καποιος αν κατεβαζει full η γραμμη ή μου δινει το site που κατεβαζω πηγαινω σταθερα (οποτε παιζει) με 52-53kb. αυτο συμβαινει πανω απο ενα χρονο.

εχω τσεκαρει τα καλωδια απο τη γραμμη του οτε, δοκιμασα και χωρις το splitter, εχω και δευτερο modem (3com, zoom).

πιστευω οτι φταιει ο οτε.

την τελευταια φορα που μιλησα μου ειπαν οτι αυτοι δεν εχουν προβλημα (προτοτυπο) και να στειλουν τεχνικο (με χρεωση αν φταιω εγω) λες και μεχρι να ρθουν δεν θα εχει λυθει απο μονο του το προβλημα.

περιοχη ιλιον. κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Επειδή και εγω στην αρχή βέβαια της σύνδεσης μου είχα αντίστοιχο πρόβλημα,τα έπρηξα στους τεχνικούς του ΟΤΕ και τελικά η βλάβη λύθηκε.Αν είσαι σίγουρος οτι η βλάβη δεν είναι απο δικό σου σφάλμα ας έρθουνε σπίτι σου,αν παίζει να φταίς εσύ άστο γιατι θα σε χρεώσουνε...Πάρε πάντως και δήλωνε βλάβες κάθε τόσο!!Σε εμένα δούλεψε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...