Προς το περιεχόμενο

Κολάει οταν δεν είμαι στο ιντερνετ!

brouklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειάσας αγαπητοί φίλοι,

Εχω λειτουργικό windows2000 pro (Original)

Με όλα τα τελευταία updates.

και:

windows defender, Kasparsky suite (antivirus, antihacker, antispam etc)

Όταν λοιπόν είμαι συνδεμένος στο ιντερνετ (ISDN) όλα πανε πάρα πολύ καλά.

Όταν όμως είμαι "οφλαιν" ο υπολογιστής κολάει και ο επεξεργαστής δουλέυει στο μέγιστο ,

δεν μπορώ να εργαστώ εφ'όσων δεν είμαι συνδεδεμένος με το ιντερνετ.

Όποια βοήθεια θα μου ήταν χρήσημη καθώς θα περάσει πολυ καιρός για να φέρουν ADSL στην περιοχή μου και το isdn μου κοστίζει αφάνταστα,

με εκτήμηση,

Δημήτρης:confused:

Δημοσ.

Εφόσον θέλεις να έχεις παλιό λειτουργικό βγάλε τα 2000 και βαλε τα server2003Enterprise.Μάλλον το λειτουργικό φταίει :)

Δημοσ.
Εφόσον θέλεις να έχεις παλιό λειτουργικό βγάλε τα 2000 και βαλε τα server2003Enterprise.Μάλλον το λειτουργικό φταίει :)

...μην μπερδεύευεις τον κόσμο ρε φίλε !

απο που κατάλαβες τι φταίει ???

:evil:

Δημοσ.

ειχα παρόμοιο πρόβλημα οτα γυρνούσα απο αναμονή του υπολογιστή.Αλλα εγώ αφηνα ανοιχτό το Internet. Κανένα πρόγραμμα δεν έτρεχε. Δοκίμασα τα πάντα να δω τι φταίει. Αλλα τίποτα. Αλλαξα λειτουργικό και όλα καλά. Τώρα με τα win2000 μην περιμένεις και πολλά πραγματα.

Δημοσ.
όταν ο επεξεργαστής δουλεύει στο max' date=' ποιο πρόγραμμα απαιτεί τόση ισχύ ???

...για δες και πες μας ![/quote']

Ευχαριστώ παιδιά αλλά απο πού θα το δώ;

όταν είμαι στην διαχείρηση εργασιών το πρόγραμμα που "τρώει" την περισότερη μνήμη είναι ο firefox. με 61.532k,

Dimitris

Δημοσ.

...εκεί ακριβώς σε μια στήλη λέει και την κατανάλωση επεξεργαστικής ισχύς (πριν τη μνήμη) ....δεν ξέρω πως το λέει στα ελληνικά ! στα αγγλικά η στήλη ονομάζεται "CPU" ...

Δημοσ.

Από τη Διαχείριση Εργασιών κάνε Τερματισμό του προγράμματος που σου τρώει την επεξεργαστική ισχύ και μνήμη.

Το πρόβλημα δημιουργείται αφού μπεις στο ιντερνετ και βγεις ή και μόλις ανάψεις τον υπολογιστή;

Δημοσ.

Το πρόβλημα δημιουργείται αφού μπεις στο ιντερνετ και βγεις ή και μόλις ανάψεις τον υπολογιστή;

Συμβαίνει σε οποιαδήποτε κατασταση βρίσκεται το pc αρκει να μην είναι συνδεμένο,

Υποψιάζομαι ( δεν κόβω και το κεφάλι μου) οτι κάποι πρόγραμα που έχει σχέσει με το ίντερνετ ή συνδέσεις στο ιντερνετ χρειάζεται ρύθμηση,

δημήτρης

Δημοσ.
Από τη Διαχείριση Εργασιών κάνε Τερματισμό του προγράμματος που σου τρώει την επεξεργαστική ισχύ και μνήμη.

Τελικά την δουλειά μου την έκανε το skype!

Οταν είμαι οφφλαιν το απενεργωποιώ και ολλα πάνε εντάξη' date='!!!

[b']Ευχαριστώ[/b] ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Δημήτρης:)

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για το φορουμ , με βοήθησε πάρα πολυ και αστραπιαία,

το μόνο που έκανα πριν βρω το insomnia.gr ήταν να πατήσω στο google την μοναδική λέξη "κολάει"

Τι σου είναι το ιντερνετ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...