madboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Την παρούσα στιγμή έχω στο σπίτι Οτε γραμμή και πάροχο Τελλάς. Ως τώρα είμαι ικανοποιημένος και απο τον Οτε αλλά και απο Φορθνετ ως πρώην πάροχο και με την νυν Τελλας σύνδεση τώρα. Σκέφτομαι σοβαρά για επιλογή ενός πακέτου για το εξοχικό (εφόσον οι τιμές έχουν πέσει αρκετά) στα 2Mbit της Φορθνετ ή της Οτενετ με 25 και 26 ευρώ αντίστοιχα.Εσεις ποια εταιρεία θα προτείνατε? Ενα θετικό σημείο της Οτενετ είναι και η προσφορά 250 δωρέαν Sms εναντι της Φορθνετ που δεν προσφέρει κατι τέτοιο. Αν και απο τις ίδιες μετρήσεις που είχα κάνει δεν υπήρχε καμία διαφορά ανάμεσα στους 2 παρόχους απο θέμα ταχύτητας. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνατε και ρουτερ με ασύρματη δικτύωση. Το Zyxel 650-R που έχω έχει βγεί σκυλι εως τώρα και μάλλον αυτό θα πάει στο εξοχικό και την θέση του θα πάρει ενας ασύρματος ρούτερ μπάς και γλυτώσουμε απο τα καλώδια του ενσύρματου δικτύου. Γνωρίζω οτι και τα 2 πακέτα προσφέρουν ρουτερ αλλά θέλω κατι ποιοτικό που να υποστηρίζει Adsl2+ και να είναι αξιοπιστο. Μόλις ενεργοποιηθεί το πακέτο θα κόψω την Τελλάς συνδρομή μου και θα χρησιμοποιω την σύνδεση μου απο το πακέτο. Αυτο λογικά μπορεί να γίνει και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
kallair Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 pleon afou k to paketo tou adsl in a box se anavathmizei se 2048, tote ego tha epairna auto. kai eksigoumai. sou dinei to linksys wag354g to opoio meta to firmware update ginetai kiriolektika skili, einai wireless kai ipostirizei adsl2+ opws k thes. plus an to pareis apo to eshop, exei prosfora ena mp3/fm player 1gb aksias 50 euro peripoy. poli kali prosfora pleon.
madboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Καλή η προσφορά αυτή! Αφου λές οτι είναι αξιοπιστο το ρουτερ και με το Mp3 player δώρο. Απλά επειδή είχα δει οτι η Οτενετ εδινε ρουτερ της Sagem ελεγα να πάρω ρουτερ της Zyxel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.