guido Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 εχει βγει μια ταινια κθουλου το 2005CAll of cthulhu λεγεται ασπρομαυρη και γυρισμενη με παλιες τεχνικες , δειτε την lol , καλά που μου το θύμησες.την έχω κατεβάσει κανα χρόνο και έχω ξεχάσει να την δω.πάντως ούτε που ήξερα πως είναι του '05.νόμιζα πως είναι όντως παλιά μιας και το έφερε η κουβέντα , έχει δει κανείς αυτο; Dagon(2001) http://imdb.com/title/tt0264508/
BLISS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Η ταινία είναι moust! moustoukoulourou? moustaleuria? moustakalhs? :-P Na kai to trailer se kalh analush h**p://srv12.movie-list.net/bendermac/madness.mov
olvios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το νταγκον κατανταει αστειο και γελοιο αλλα δειτε το
blackstar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 kalo to dagon, ala den mporei na f8asi to in the mouth of madness, mia apo ths kaliters tainies (mazi me to the thing).
olvios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Οι δυο ταινιες που ανεφερες ηταν οι καλυτερες.Κουλτουρα
teleiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μακράν το καλύτερο θρίλερ που έχω δεί.! και έχω δεί πολλά Μπορεί να εφέ να μή πείθουν σήμερα αλλα η πλοκή η εμβάνθυνση στο θέμα της πίστης και η τρέλα και το χάος που ακολουθεί την ταινία τα βρίσκω αξεπέραστα και ο sam neil δίνει ρέστα
MixalisX Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 To πέτυχα μια νυχτα πριν πολλά χρόνια τυχαία στην ΕΡΤ3. Δεν είχα ιδέα περι τίνος προκειται.... Μιλάμε είχα μείνει κάγκελο. Ακόμα και σήμερα ανοίκει αμναμφισβίτητα στα ΤΟΠ 5 μου. Δεν μπορώ να πώ ότι τρόμαξα τόσο όσο με απορόφησε το κλίμα της ταιτίας. John Carpender at his best!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:52 ---------- εχει βγει μια ταινια κθουλου το 2005CAll of cthulhu λεγεται ασπρομαυρη και γυρισμενη με παλιες τεχνικες , δειτε την πωπω ρε φίλε τι πατάτα.... μιλάμε δεν βλεπόταν με τίποτα η ταινία....και όχι για την τύπο 50's σκηνοθεσία της. Δεν αξίζει να την δειτε κατ εμέ με τίποτα. Eπίσης έχει βγεί φέτος και το ''Kthulu'' ή κάπως έτσι. Τραγική ταινία επίσης καθαρή εκμετάλλευση της όλης παραφιλοσοφίας. Φανταστήτε ότι το βασικό πρόβλημα του ήρωα είναι να αποκαλήψει το ότι είναι gay! στην οικογένια του..... Τώρα πώς μπλέξανε τον φουκαρά τον Κthulu δεν ξέρω ας την δεί κάποιος άλλος φουκαράς και να μας πεί. moustoukoulourou? moustaleuria? moustakalhs? :-P Na kai to trailer se kalh analush h**p://srv12.movie-list.net/bendermac/madness.mov ναι ρε! Οποιοσδήποτε δεν δοκίμασε χάνει! μουστουκουλουρου με μουσταλευριά και με μπόλικη μουστάρδα είναι απλά..... moust!
kostas_crete Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 επίσης στο ίδιο πνεύμα και αρκετά καλό (για τα ταπεινά μου standards είναι και αυτό: Event Horizon
GabrielConnor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 πωπω ρε φίλε τι πατάτα.... μιλάμε δεν βλεπόταν με τίποτα η ταινία....και όχι για την τύπο 50's σκηνοθεσία της. Δεν αξίζει να την δειτε κατ εμέ με τίποτα. To "The Call Of Cthulhu" είναι μια ερασιτεχνική ταινία γυρισμένη από το "Howard Philips Lovectaft, Historical Society" με αστείο budget και με πολύ προσωπική εργασία και μεράκι. Σκοπός της ήταν να αποδωθεί όσο πιο πιστά γίνεται η ομώνυμη ιστορία και γι αυτό επέλεξαν να την αποδώσουν μέσα από black & white κινηματόγράφο. Γι αυτό λοιπόν και την ταινία πρέπει να την κρίνουμε κάτω από αυτό το πρίσμα. Για εμένα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Και γι αυτό και είναι από τις λίγες ταινίες που αγόρασα original.
john1987 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Παιδες τωρα που ξεθαψατε το παλιο μου τοπικ (κλαψ) εχετε να προτεινετε καποια αλλη του carpenter εξισου αξιολογη ομως??Εχω δει το They Live μονο.
Sellers Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μαμούσε η ταινία. Πολύ την βρίσκω με τέτοια μπερδέματα φανταστικού - πραγματικού. Ποιος καλός άνθρωπΑς θα μου πει 2-3 λογάκια για το τι ακριβώς είναι η μυθολογία CTHULHU γιατί δεν σκαμπάζω απο Lovecraft.
GabrielConnor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μαμούσε η ταινία. Πολύ την βρίσκω με τέτοια μπερδέματα φανταστικού - πραγματικού. Ποιος καλός άνθρωπΑς θα μου πει 2-3 λογάκια για το τι ακριβώς είναι η μυθολογία CTHULHU γιατί δεν σκαμπάζω απο Lovecraft. http://en.wikipedia.org/wiki/Cthulhu_mythos Αρκετά περιεκτικό άρθρο, πιστεύω θα σε βάλει στο κλίμα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Παιδες τωρα που ξεθαψατε το παλιο μου τοπικ (κλαψ) εχετε να προτεινετε καποια αλλη του carpenter εξισου αξιολογη ομως??Εχω δει το They Live μονο. Το Escape from New York και το the Fog.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κάποτε είχα δει το Haloween. Πρόσφατα είδα το In The Mouth Of Madness. Και ακόμα πιο πρόσφατα το The Thing. Υπάρχει 4η ταινία του Carpenter που να είναι σ' αυτά τα επίπεδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.