fragment_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μια ψιλο ασχετη ερωτηση. Θέλω να ρωτησω περι windows και validation. Οταν με το καλο τα vista βγουν, λεω να τα αγορασω αυθεντικα να εχω το κεφαλι μου υσηχω απο updates κτλ. Λοιπόν, επηδή εγω συχνά κάνω format, αλλάζω δισκους κτλ. θα εχω προβλημα με to key που θα μου δώσουν, υπαρχει περιπτωση μετα απο format ή αν παρω αλλο pc να μη δουλεψει το validation. τι θα κάνω τότε;;;
asmilon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Περιμενε να βγουν τα Vista να μαθουμε την πολιτικη validation που θα ακολουθουν, αν θα αλλαξει δηλαδη απο την υπαρχουσα... Παντως σε καθε περιπτωση, αφου θα τα εχεις αυθεντικα θα μπορεις να τα ενεργοποιεις μεσω τηλεφωνου χωρις καποιο προβλημα...
polidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Etsi Bravo!!!!!! Otan kati to exeis Original min fovase tipota. Den prokite na mineis ektethimenos se kamia periptosi. An(Leo an) kati paei strava kai den mporis meta apo kamia 5-10 fores na kaneis energopioisi e tote einai gia na ta pareis kai na ta xtipas stin glava tou Bilakou kai pote na min xanaagoraseis original
geovard Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Παιδιά η άποψή μου είναι ότι τίποτα να μην είναι γνήσιο στον υπολογιστή σας,το λειτουργικό πρέπει να το έχετε αγοράσει.Θα έλεγα καί το antivirus αλλά όχι τόσο.Καί θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο εν πολλοίς.
kostasplak1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 de nomizo na yparxei kapoio provlima, toulaxiston tora nomizo mporeis na kaneis kapoio sygekrimeno arithmo energopoihseon mesa se kapoious mines meso tilefonou, ean tis kseperaseis apla epikoinoneis me ton antiprosopo tis microsoft stin ellada 80011ktlp kai sou dinei key gia tin energopoihsh! Παιδιά η άποψή μου είναι ότι τίποτα να μην είναι γνήσιο στον υπολογιστή σας,το λειτουργικό πρέπει να το έχετε αγοράσει. symfono apolytos me ton geovard! to leitourgiko panta gnisio! oxi to antivirus omos! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.