Προς το περιεχόμενο

DVD Ripping + ReEncoding tOdAy


fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο καιρού απουσια μου στο θέμα Dvd + Ταινιες/Κλειδώματα έκανα ενα σχετικο σερφαρισμα στα forum του insomnia με αναζητήσεις και εφτιαξα μια λίστα με χρησιμα προγραμματα για ripping σήμερα Αυγουστος '06 :

 

Θέλω την δικιά σας γνώμη σε μερικα θέματα όμως:

 

DVD Ripping:

 

Dvd Decryter + Psl Importing

AnyDvd

Dvdfab

 

DVD Re-encoding:

 

Nero Encoder

DVD X Copy XPRESS (AllTimeClassic)

 

(*σχετικά με αυτο έκανα rip to THE_EXORCISM_OF_EMILY_ROSE χώρις κανενα πρόβλημα μετα απο τόσο καιρο παρουσιας! αναφερόμενος στο σχετικο post http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1017123&postcount=121 )

 

 

DvD2One

DvdShrink

Clone2DVD

 

DVD CSS Crackers:

 

DVD Region+CSS Free

 

 

Λοιπόν αυτη ειναι μια σχετικη λίστα με τα πιο χρησιμα προγραμματακια σήμερα

και καταλήγω και ρωτάω τα εξείς:

 

A) Επειδή είναι λιγο χρονοβόρο να αντιγραφουμε το DVD στο δίσκο και μετα να το reencodαρουμε πιστεύω το DVD Region+CSS FREE είναι ένα τέλειο εργαλείο αναβαθμιζόμενο για να μη μπαίνουμε στην Διαδικασια DVDDecR+PSL/AnyDVD κτλ.

 

γνώμη σας;

 

B) Επίσης βλέπω πολλοί χρησιμοποιουν DVD Shrink το οποιο (το εχω ξανα αναφερει σε αλλο post παλαιοτερα) είναι έσχος σε θέμα ποιότητας. Επίσης το παλιο DVD X Copy XPRESS για μένα έχει την τέλεια τελικη ποιότητα ακόμη και σήμερα. To Nero λένε είναι το best και η αλήθεια είναι το δεν το εχω δοκιμάσει. . .

 

Γ) Ληπόν ποια απο τα προγραμματα συνδιάζεται εσείς ποιο θεωρήται Top και αν υπαρχει δευτερευον τρόπος αυτοματοποιημενου Encoding+Rpping μαζί εκτώς απο το DVD Region Free;

 

Η γνώμη σας για τους Reencoder DvdShrink κτλ.... ;;;;

 

 

 

*Δεν έκανα post σε σχετικό υπόμνημα διοτι δεν ψιλοκόλαγε κάπου και αλλοστε μαζεύω συγκεντρωτικά στηχεία thx ...

Δημοσ.

1)...και ποιος βιαζεται??

 

2)Το θεμα της ποιοτητας ειναι υποκειμενικο...

Διαφωνω καθετα, αλλα δεν εχει καμια σημασια...

 

3)Το καλυτερο προγραμμα απο αποψης τελικου αποτελεσματος, ειναι το RipIt4Me...

ειναι απλο στην χρηση και σχετικα γρηγορο...

 

Μερικα πραγματα δεν μπορουν να γινουν το ιδιο αποτελεσματικα, on-the-fly...

Δημοσ.

Για δύσκολες περιπτώσεις όπως η ταινιά που αναφέρεις πιο πάνω, THE_EXORCISM_OF_EMILY_ROSE ή τον 3πλό πράκτορα ΧΧΧ αλλά και πολλές άλλες, το FabDecrypter τα πήγε μια χαρά. Το ''σρινκάρισμα'' ή στα ελληνικά συμπίεση-σμίκρυνση, το κάνω με το 1click dvd copy Pro, σε περίπτωση που φάει ήττα το κλασικό shrink.

Tώρα μια και αναφέρεις την ποιότητα ...

zavlakas...Το θεμα της ποιοτητας ειναι υποκειμενικο...

Δημοσ.

Μιλώντας για υποκειμενική ποιότητα, δηλώνω λάτρης του DVD Rebuilder Pro με χρήση του CCE. Καταθέτω τις καλύτερες των εντυπώσεών μου για τις επιδόσεις του στην ποιότητα της εικόνας.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο Zavlakas...ο HC φαίνεται να υπερέχει...για τα δικά μου αποκλειστικά δεδομένα όμως, δεν είμαι τόσο βέβαιος πως αξίζει τον επιπλέον χρόνο για διαφορές που πολλές φορές πρέπει να κάνεις παπάδες μέσω zoom για να αντιληφθείς.

 

Κι ένα σχετικό thread από το forum του Afterdawn με συγκρίσεις transcoders/encoders μέσω φωτογραφιών. Όπως και να έχει, όταν μιλάμε φίλε fragment_ για transcoders (πχ DVD X Copy XPRESS) δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε όρους όπως "τέλεια τελικη ποιότητα", ακριβώς γιατί υπολείπονται των encoders (CCE, Procoder, HC κα). Κι ως γνωστόν...δεν υπάρχει "πιο" τέλειο. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...