Προς το περιεχόμενο

help!!!!!!!!!

chron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:-? Παιδιά θέλω να φτιάξω ένα δικτυο μεταξυ 2 υπολογιστών στο έναν έχω το ADSL me usb που έχει internet και θέλω να βάλω έναν ακομη με μια κάρτα Ethernet κατευθειαν στο modem/router(εχει μια θέση για Ethernet) λογικά θα δουλέψει ετσι? Στην συνέχεια θα ξεκινήσω τον wizard gia την δημιουργία του δικτύου και τα 2 pc τρέχουν windowsXP sp2. Eυχαριστώ περιμένω απάντηση

Δημοσ.

Αφού το modem έχει μία θέση Ethernet και μία θέση USB τότε δεν μπορείς να συνδέσεις και τα δύο!

Ή Ethernet θα βάλεις ή USB!

Η καλύτερη επιλογή είναι να βάλεις Ethernet,ούτε drivers χρειάζεσαι για τον modem και έχεις καλύτερο έλεγχο μέσω web interface....

Πάμε τώρα στους 2 υπολογιστές που θέλεις να βάλεις:

Συνδέεις τους υπολογιστές μεταξύ τους μέσω UTP αντεστραμένο καλώδιο.

Προφανώς θα πρέπει να έχεις 2 κάρτες δικτύου στο ένα PC ,στην μία θα βάλεις το modem και στην άλλην θα συνδέσεις το UTP καλώδιο με τον άλλον υπολογιστή.

Θα βάλεις το CD των Windows XP και στους 2 υπολογιστές και μόλις φορτώσει θα πατήσεις στην επιλογή "Perfom Aditional Tasks"(χωρίς να είμαι σίγουρος)

και μετά θα επιλέξεις Δημιουργία Δικτύου!

Απο εκεί επέλεξε για το κάθε PC πώς θα συνδέεται με το άλλο και πώς θα παίρνει Internet (στην περίπτωσή σου το 1ο PC θα μοιράζει τη σύνδεση του Internet στο 2ο PC άρα στο 2ο PC θα διαλέξεις εκεί που λέει οτι παίρνεις Internet μέσω άλλου υπολογιστή)

Επειδή τα είπα λίγο γρήγορα για ότι προκύψει εδώ είμαστε.....

Φυσικά υπάρχει μια λύση που ξεμπερδέβεις μιά και καλή! Αγοράζεις ένα ADSL Router με 4 θύρες Ethernet και ξεμπέρδεψες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...