Προς το περιεχόμενο

Απορια για το premiere...

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση, με ποιο προγραμμα μπορω να βαλω τιτλους σε βιντεο που επεξεργαζομαι στο adobe premiere? Δεν εννοω υποτιτλους, γενικα τιτλους με εφφε και πλαισια και γραμμες κλπ. αν κανει και 3D ακομη καλυτερα...

εχω την εντυπωση οτι αυτο το κανει το after effects αλλα θα ηθελα κατι πιο απλο και... φθηνο. (εστω και σε Plugin)

θενκς προκαταβολικα...

Δημοσ.

με το πρεμιερ . εχει λειτουργιες με τις οποιες δημιουργεις τιτλους και τους παραθετεις στο βιντεο σου . πανε στο μενου , επελεξε new/title , γραψε οτι θες και μετα παρε απο το project bin τον τιτλο και βαλε τον πανω απο το βιντεο σου. αυτα σε γενικες γραμμες . το after ειναι δυσκολο προγραμμα για να δουλεψεις μονο τιτλους . ναι σ αυτο θα εχεις καλυτερους τιτλους (3d κλπ) αλλα ειναι προτιμωτερο να αρχισεις στο πρεμιερ . εαν εχεις αποριες πες μου για να γινω πιο αναλυτικος . επισης (εαν εχει σημασια ?) ποια εκδοση του πρεμιερ εχεις ?

Δημοσ.

φιλε μου θενκς....

τελικα τα βρηκα και τους τιτλους και τα animation του premiere

(version 2.0) ψαχνοντας και δοκιμαζοντας. Ειναι στην ιδια φιλοσοφια με το flash που το ξερω αρκετα...

απλα θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο σε στυλ plugin ισως, δεν ξερω.

το κακο ειναι οτι ναι μεν αγοραστηκε η macromedia απο την adobe, αλλα

import flash δεν κανει ακομη το πρεμιερ... ισως στο μελλον.

ηθελα να κανω ενα μικρο βιντεακι για εναν φιλο που παντρευτηκε και νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι αξιοπρεπες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...