Προς το περιεχόμενο

Ποια προγραμματα δεν εχετε αναβαθμισει σε καινουρια εκδοση επιτηδες?

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή διάφορα τοπικς μου ήρθε η απορία. Σε ποια προγράμματα αγνοείτε επιμελώς τις καινούριες εκδόσεις τους, επειδή σας φαίνονται πολύ βαρύτερα, έχουν πιο πολλά bugs ή απλά επειδή σας αρέσει πιο καλά το παλιό περιβάλλον εργασίας?

Προσωπικά χρησιμοποιώ ακόμα:

Tην έκδοση 6.6.1.6 του Nero , αν και υπάρχει η έκδοση 7.2.7.0 η οποία είναι πολύ πιο βαριά και γεμάτη περιττά πραγματα+bugs.

Tην έκδοση 6 του PowerDVD, αν και υπάρχει η 7 την οποία παλιό βρίσκω πολύ βαριά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη ωφέλεια.

Tην έκδοση 5 του Acdsee, αφού, για εμένα, όλες οι επόμενες του ξέφυγαν σε απαιτήσεις χωρίς λόγο (η τρέχουσα είναι η 8 ).

Την έκδοση 6.3 του SnagIt του οποίο θεωρώ καταπληκτικό εργαλείο για να παίρνεις screenshots και πολύ εύχρηστο και οι επόμενες εκδόσεις του κατέστρεψαν την ευχρηστία, για να το κάνουν πιο απλό ενώ δε χρειαζόταν... Τρέχουσα έκδοση του είναι η 8.1.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon :

1.Nero (exo akoma tin 6.6.0.16)Dokimasa se alo pc tin 7 alla tin petaxa amesos.

afti pou doulevo einai oti kalitero exo dei se Nero.

2.Netlimiter 1.30 kanei kala tin doulia tou kai den to alazo.

3.Jasc Paint Shop Pro 8 mou ftanei afti gia tis anages mou an kai den asxoloume kai poli me themata grafikon.

4.BitComet 0.62 paei sfera me ta torrent kai fovame na tin alaxo.

Afta ta spoudeotera.

Yparxoun kai alla mikra pou den polixrisimopio aplos gemizoun to desktop

Δημοσ.

1. Εγω κολλησα στο kaspersky το 5 γιατι το 6 το εβαλα και το εβγαλα απειρες φορες για δοκιμη αλλα ειχα την αισθηση οτι μου τρωει σε ταχυτητα στο internet και αργουσε να εμφανιζει τις σελιδες ενω το 5 καθολου.

2. Αcdsee εχω το 8 αλλα μου τη σπαει που κανει τρεις ωρες να ανοιξει την πρωτη φορα μια εικονα και σκεφτομαι να γυρισω στο 5.

3. Το daemon tools εχω το 3.47 (ενω υπαρχει και το 4.03) αφου δεν εγκαθιστα spyware και ουτε κατι αγνωστους drivers SPTD και δεν υστερει και καθολου σε λειτουργιες αφου το ιδιο πραγμα κανουν.

Δημοσ.

Acdsee 3.1

Nero 6.6.0.14 δεν εχω προβλημα οποτε γιατι να το αλλαξω αφου ακουγονται τοσα

WINXP SP2 οποτε το εχω βαλει ολο προβληματα

Δημοσ.

το κασπέρσκι το 6 γιατί το λέτε βαρύ ρε παιδιά?Δεν έχει και μεγάλη διαφορά με το 5...Στα άλλα όλα συμφωνώ και επαυξάνω...

nero στάνταρ την 6,powerdvd την 7 όμως γιατί προσθέτει δυνατότητες κατά την αναπαραγωγή εκτός απ τη κλασική να κρατάει τους υπότιτλους και να προσαρμόζει την ανάλυση σύμφωνα με αυτούς που δεν είχε η 6 και για αυτό και μόνο τη χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω οτι το Kaspersky 6 ειναι πιο ελαφρυ απο το 5, δε ξερω kostelo αν δουλευες την εκδοση Internet Security που εχει και firewall, προσωπικα απο την απλη την 6 εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος...

Nα προσθεσω στην λιστα το Powerquest Partition Magic 8, το οποιο μετα την εξαγορα απο την Symantec εγινε Norton Partition Magic και δεν εχει προσφερει τιποτα καινουριο, περα απο το on-line activation...

Δημοσ.

Ωραίο θέμα όντως.

Λοιπόν εγώ έχω τα εξής:

• Winamp v5.21
    - Γιατί η άλλαξε δομή στις επόμενες εκδόσεις και δεν μου επιτρέπει μια ειδική μαγκιά για να έχω τα αστεράκια (rating) στην playlist, όπως στην εικόνα:

wadih7.png

• ACDSee v3.0
    - Είπαμε viewer θέλουμε, όχι editor
  • PowerDVD v5.0
    - Δεν είδα κανένα όφελος από τις επόμενες, μόνο μειωμένα resources.

Επίσης να προτείνω στο φίλο που δεν έχει περάσει ακόμα SP2 να δοκιμάσει να στήσει το cd του με το nLite

Δημοσ.

Το μόνο που δεν έχω αναβαθμίσει είναι το nero. Έχω την τελευταία έκδοση της σειράς 6. Είχα και για καιρό το PowerDVD 5, αλλά την προηγούμενη βδομάδα κατέβασα το 7 το οποίο είναι βαρύτερο χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω αλλά το κράτησα.

:-D

Δημοσ.

>[b]PGP desktop 9.0.5
[/b]

Από τι στιγμή που δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και κάνει αυτά που θέλω γιατί να βάλω την 9.5 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...