Προς το περιεχόμενο

Ποια προγραμματα δεν εχετε αναβαθμισει σε καινουρια εκδοση επιτηδες?

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

asmilon kaspersky internet security 6 έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν είναι βαρύ καθόλου...

τώρα οντως powerdvd 7 πιο βαρύ αλλά αυτό το CLPV keep subtitles που έχει το έχω αγαπήσει και δε το βγάζω...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως είναι πολύ καλό το θέμα.

Σχετικά με τις παλαιότερες εκδόσεις, χρησιμοποιώ ακόμα τα:

Nero 6 (δε χρειάζομαι τίποτα από αυτά που προσφέρει το 7)

WinDVD 6 (δουλεύει λογότερο προβληματικά από τις επόμενες εκδόσεις)

ACDSee 7 (και το 6 να κρατούσα ακόμα καλύτερα)

Norton Ghost 9 (πιό ελαφρύ από το 10 και δε με κρέμασε ποτέ, γιατί να το αλλάξω; )

Δημοσ.
Sorry για το off-topic αλλά τι είναι το CLPV keep subtitles ;

Πάτα στο powerdvd ενώ παίζει η ταινία δεξί κλικ και στο μενού που εμφανίζετε υπάρχει αυτή η επιλογή μαζί με smart stretch,fit to screen κτλ.

Είναι δυνατότητες προσαρμογής της ανάλυσης της ταινίας και της οθόνης ώστε να είναι πιο ευχάριστη η θέαση...

Δημοσ.

Norton Ghost 2003 γιατί χωράει σε bootable cd με emulation 2.88 δισκέτας, ώστε το ίδιο CD να είναι και bootable και να έχει και το .gho αρχείο μέσα.

Acrobat Reader 5.05 ελληνικό στα παλιά PC γιατί πάει πολύ πιο γρήγορα από το 7 (εντωμεταξύ το 6 ήταν τελείως για πέταμα).

BSPlayer (δε θυμάμαι έκδοση), την τελευταία δωρεάν έκδοση χωρίς διαφημίσεις.

Norton Disk Doctor (δε θυμάμαι έκδοση) από τα Norton Utilities για DOS για δίσκους με bad sectors. Τους μετατρέπω σε FAT32 για να τους δει και να τους διορθώσει, γιατί δεν έχω βρει ΚΑΝΕΝΑ από τα "πρόσφατα" να δουλεύει τόσο καλά είτε με FAT είτε με NTFS. Το NDD σε νεότερες εκδόσεις άλλαξε όνομα, αλλά ούτε θυμάμαι πως το λένε τόσο χάλι που είναι πια...

Δημοσ.
+1 στο Nero

Επισης το Netlimiter 2 δεν καταφερα ποτε να το ρυθμισω σωστα' date=' ενω στο 1.3 δε χρειαζοταν τπτ ιδιαιτερο.[/quote']

Ψήφο από μένα και στα δύο. Δοκίμασα το beta mrdia player 11 και γύρισα ξανά στο 10, εκτός που ήταν μόνο στα Αγγλικά, είχε χειρότερο περιβάλον εργασίας και τίποτα χρήσιμο καινούριο. Ακόμη το DCC 0674 είναι για μένα η έκδοση με τα λιγότερα προβλήματα

Δημοσ.

Κλασσικες αξιες ειναι τα acdsee 3 build 1029 και winamp 2.76.

Οσο για το acrobat 5 alkisg δοκιμασε το foxitreader 1.3 και θα με θυμηθεις. ;)

Δημοσ.

+1 για το Nero. Έβαλα το 7 και αφού έφτιαξα μερικά audio cds-φρίσμπι γύρισα στο 6.

Για το Kaspersy πάντως δεν θα συμφωνήσω με ορισμένους προλαλήσαντες. Έχω το Kaspersky internet security 6.0 και είναι εντυπωσιακά πανάλαφρο και πολύ αποτελεσματικό. Το προγραμματάκι φυσάει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...