Προς το περιεχόμενο

Ποια προγραμματα δεν εχετε αναβαθμισει σε καινουρια εκδοση επιτηδες?

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

This Topic is one if the BEST :-D :-D :-D

• MSOfice 2003: oute ena update apo tin mera pou to ebala

• Nero: I 7 einai entelos axristi, an thimamai kala eimai me tin 6.6 kai opos simfonisan oloi i 7 einai arketa baria kai exei arketo skoupidi, blepe neroscout!!

• DC++ : 0.674 i 0.694(den thimamai kala) kai den anebaino allo

• Internet Explorer: den exo mpei ston kopo na ton anabathmiso, xrisimopoio ton Opera9.01!

• Media Player 10: An kai o 9 einai makran kaliteros apo ton 10

Auta gia tora kai apo emena!

:twisted: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

:-D :) :) :-D :) :-D

Δημοσ.
This Topic is one if the BEST :-D :-D :-D

• Media Player 10: An kai o 9 einai makran kaliteros apo ton 10

Το 9 δεν έχει επιλογές για να κάνεις audio CD σε mp3 ή σε wma με μεταβλητό bitrate και σε "μή απολεστικό ήχο", πολύ χρήσιμο όταν θέλεις να κάνεις ένα CD με επιλογές από διάφορα άλλα audio CDs χωρίς να χάσεις καθόλου ποιότητα!

Δημοσ.

Λοιπον εννοειται ,

1) Nero 6.6 Το Nero 7 ειναι γεματο με αχρηστες λειτουργιες που το κανουν βαρυ.

2) Windows Media Player Classic 6.4 (δοκιμαστε τον για video! εξαιρετικα γρηγορος και ελαφρυς)

3)εχω τον Foxit Reader αντι για Adobe Acrobat Reader(δοκιμαστε τον! εξαιρετικα γρηγορος και ελαφρυς (0.2sec για ανοιγμα pdf!))

4)AcdSee Classic 2.44 ή αλλιως FastStone Image Viewer (δοκιμαστε τα! εξαιρετικα γρηγορα και ελαφρια (0.4sec για ανοιγμα jpeg!))

Με τιποτα εκδοση AcdSee μεγαλυτερη απο 6! Ειναι πολυ βαριες!

5)GetRight 5.2d Tο καινουριο δεν εχει να μου προσφερει κατι παραπανω...

Δημοσ.

1)Nero 6.6.0.14 to 7 me to pou mpike-bgike

2)Windows Media Player Classic 6.4 o pio elafroulis!

3)Acrobat Reader 5.05 sferato

4)MSOfice 2003: oute ena update apo tin mera pou to ebala

5)winamp 2.9x apla h eyxistia ton mp3

6)PowerDVD v5.0 statherei aksia!

Δημοσ.

+1 και από μένα για το Kaspersky internet security 6, είναι ελαφρύ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το μόνο πρόγραμμα που δεν φοβάμαι ότι θα κλαίω τα λεφτά μου αγοράζοντάς το, γιατί είπαμε... το πολύ καλό το αγοράζουμε ;-).

- Έχει βγει πιο καινούργια full έκδοση μετά το Office 2003? Όχι beta. Κι' εγώ αυτήν έχω αλλά με όλα τα updates χωρίς κανένα πρόβλημα.

- Το Winamp καταργήθηκε πλέον από τον υπολογιστή μου, με το WMP 10 κάνω τα πάντα πλέον.

- Acrobat Reader 5

- Nero έχω το 7 αλλά θα φάει σουτ σύντομα γιατί δεν μου ανοίγει τα .cue (και κατ' έπεκταση τα .bin) και δεν μπορώ να γράψω κάποια CD που θέλω.

Δημοσ.

Εννοείτε πως έχω Nero 6.6.0.14, και δεν σκοπεύω προς το παρόν τουλάχιστον να την αλλάξω.

ACDSee δοκίμασα το 8 και ξαναγύρισα στο 7 αφού ήθελε πάνω από 10 sec για να μου ανοίξει μια εικόνα!!!!!

Το ίδιο θέλω να κάνω για το System Mechanic που έχω το 6 και θέλω να πάω ξανά στο 5.

Ξέρετε όμως καμιά σελίδα που να έχει παλιές εκδόσεις προγραμμάτων, όπως την 3 του ACDSee που προτείνετε?

Δημοσ.
....Ξέρετε όμως καμιά σελίδα που να έχει παλιές εκδόσεις προγραμμάτων, όπως την 3 του ACDSee που προτείνετε?

Γιατί δεν ψαχνεις μέσα από το Google τα προγραμματα που θέλεις, το πιθανότερο είναι να βρεις και σελίδα με μεγάλη γκάμα από προγράμματα με παλιές και νέες εκδόσεις!

Κοίτα αν είναι και σε αυτά εδώ:

Download.com

DDL2

Tucows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...