Προς το περιεχόμενο

Ποια προγραμματα δεν εχετε αναβαθμισει σε καινουρια εκδοση επιτηδες?

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 kai apo mena gia to 8ema ;)

Loipon exoume kai leme:

1. Daemon tools thn 4.03 (de 3erw an exei bgei new, thn exw poly kairo :? )

2. Bs player thn 1.36

3. Nero [klassika opws oloi sas] thn 6.6.0.16, taxutato kai elafry

4. WMP 10 [akomh ton 11]

5. Power DVD thn vs6, akomh thn 7 (exw akousei oti exei probs).

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εβαλα 5 αστερια στο post αυτο! :)

Λοιπον, αυτα που εχω και δεν προκειται να κανω update με τιποτα! ....

WinXP Pro ENG SP1 with NO updates

Nero 6.6.0.18

NetLimiter 1.30

RegetDeluxe 4.2

PowerDVD 6

Windows Media Player 8

Δημοσ.
Εβαλα 5 αστερια στο post αυτο! :)

Λοιπον' date=' αυτα που εχω και δεν προκειται να κανω update με τιποτα! ....

WinXP Pro ENG SP1 with NO updates

[/quote']

foul!

αφορά security updates...για μένα κακώς δεν τα έχεις περάσει.

Δημοσ.

Γιατι φιλε elteo? 3 χρονια DSL (και το downloader PC 2.5 χρονια χωρις format) ακομα virus/trojan κτλ δεν εχω αρπαξει...... :)

Δημοσ.

Pera apo tin plaka o nuxx isos na exei ena sistima pou auti tin stigmi na exei ta ligotera problimata!

Arkei na skeftoume oloi emeis pou kanoume update oti iparxoun kai updates security kai mi pou bgainoun gia na diorthosoun proigoumena!

Ti na to kaneis stin teliki to Auto Update??

Δημοσ.

και φταίει το SP2...?

έλα ρε παιδιά τώρα...κι εγώ το έχω από την στιγμή που βγήκε χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα φορμάτ. Βγάζουμε άκρη έτσι με τους αφορισμούς?

Δημοσ.
και φταίει το SP2...?

έλα ρε παιδιά τώρα...κι εγώ το έχω από την στιγμή που βγήκε χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα φορμάτ. Βγάζουμε άκρη έτσι με τους αφορισμούς?

+1

SP2 και ΟΛΑ τα critical updates.

Κανένα άλλο update. Από τότε που το έβαλα το SP2 κανένα πρόβλημα. Ούτε ιοι ούτε τπτ.

Δημοσ.

Παιδια προτεινω ανεπιφυλακτα το Service Pack 2 και ολα τα updates. Αν καποιος δε θελει να τα βαλει ή ειναι πολλα να τα κατεβασει απο μια απλη γραμμη ας εχει τουλαχιστον ενα καλο firewall για να ειναι προστατευμενος...

Θυμηθηκα το GoZilla, ο οποιος ηταν φοβερος download manager ως την εκδοση 3 και η προσωπικη μου επιλογη. Απο την εκδοση 4 και μετα τον καταστρεψανε ειλικρινα, ολο bugs και πολυ βαρυ interface δεν αξιζε, εμεινα λιγο στην 3 και μετα πηγα στο flashget που κραταω μεχρι σημερα...

Δημοσ.

Nero 6.6.1.4,

αν δεν βγει κάτι φανταστικά εξυπηρετικό στην 7.xxx που να μη θέλει 500mb ram για να τρέξει το συζητάμε για αλλαγή.

Όπως αν καταφέρνει να γράφει σωστά audio cds, κ να ανοίγει ο file browser πριν να τελειώσεις στριφτό σε 15k scsi hd.

AcdSee Classic 2.44,

ο γρηγορότερος image viewer που έχω συναντήσει.

Για οποιοδήποτε photo edit photoshop κ μόνο.

Daemon 3.47,

ενώ το 4 "παίζει" πράγματα που ο 3.47 δεν μπορεί, εντούτοις μου κολλάει σε αστεία mount.

Swap Manager v.4.0,

τα κάνει όλα κ συμφέρει.

CoolMon v1.0 final,

Οι πληροφορίες που θέλω στο desktop με σχεδόν καθόλου "κόστος" από resources.

Πιο απλοϊκή από την v.2.0, αλλά κ πολύ ελαφρύτερη.

Αυτά θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

/sc

Δημοσ.

pera tou netlimiter 1.30 ola ta alla ta ananeono. to nero 7 exei kapoia bugs pou omws apo tin 7.2.3 diorthonontai. gia powerdvd to mono pou tha po einai oti to powerdvd 5 einai para poli kalo k o monos logos pou to allaksa itan oti den mou arese i gkomena pou deixnei otan ksekinaei. tha mou peis oi ipoloipes pou evalan stis nees ekdoseis me tin fagorita NAAAA itan kaliteres? oxi tha po alla zo gia na elpizo na valoun kapoia omorfi XORIS fagorita. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...