john19844 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μοιραζομαι μια 1024 με τον αδερφο μου..υπαρχει καποιος τροπος να διαχωριστη η ταχυτητα 512+512
pusher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλε το NetLimiter και στους δύο υπολογιστές και στην καρτέλα Limits όρισε και στους δύο πάλι υπολογιστές την ταχύτητα Incoming στα 64 (πρόσεξε στην επιλογή units να έχεις επιλέξει KΒ). Ομοίως μορείς να μοιράσεις και την ταχύτητα upload (Outgoing στο NetLimiter).
pusher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλε το NetLimiter και στους δύο υπολογιστές και στην καρτέλα Limits όρισε και στους δύο πάλι υπολογιστές την ταχύτητα Incoming στα 64 (πρόσεξε στην επιλογή units να έχεις επιλέξει KΒ). Ομοίως μορείς να μοιράσεις και την ταχύτητα upload (Outgoing στο NetLimiter). Φίλε john19844 αν είδες το προηγούμενο post μου πριν την επεξεργασία που του έκανα κοίταξέ το άλλη μια φορά! Τώρα μετά από μία μικρή και άκρως σημαντική διόρθωση είναι σωστό! Συγγνώμη για το λάθος!
john19844 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες...το προβλημα ομως ειναι οτι Και παλι εχω καθυστερησει στο lineage2....Να σου πω τι προβλημα υπαρχει ακριβως ο 1ας θελει να κατεβαζει κ ο αλλος να παιζει 1 GAME Linegame2 λεγετε... και οταν κατεβαζει δεν μπορει να παιξει Υ.Γ.ΕΧΩ METRHTH GIA TO lag και μου δειχνει περιπου 3 με 4 sec..καθηστερηση ευχαριστω και παλι
john19844 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ΚΑΠΟΙΟΣ αλλος για να με βοηθησει στο προβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.