Greator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ξερει κανεις που μπορω να βρω 2,5'' σκληρο για λαπτοπ στις 7200 στροφες? Εχω ηδη αλλαξει τον 100αρη 4200rpm σκληρο που ειχε το λαπτοπ μου με ενα Hitachi 7200rpm 60Gb γιατι τοτε που τον πηρα δεν υπηρχε και μεγαλυτερος. Τωρα ομως χρειαζομαι επειγοντως upgrade και φυσικα δεν θελω να παω σε 80ρη ή 100ρη . Θα ηθελα κατι τουλαχιστον σε 120GB. Οπωσδηποτε 7200rpm και αποκλειστικα για εσωτερικο σκληρο(οχι Firewire κλπ). Γνωριζει καποιος ρε παιδια που μπορω να βρω κατι τετοιο?Μεχρι στογμης μονο 100ρη εχω βρει. Ειναι και πανακριβοι και δεν θελω να χαλασω τοσα χρηματα για 40 γιγα παραπανω. Ευχαριστω προκαταβολικως
xalia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Με ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα και εγώ μέχρι 100γ είδα για laptop στις 7200. από τη στιγμή που μιλάμε για 2.5” σκληρό χαμηλή τιμή πολύ δύσκολα. Οπότε η τα σκας η προσαρμόζεις τι ανάγκες σου... φιλικά πάντα
Blackman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 giati den perneis ekswteriko disko?egw tetoio exw sto diko mou laptop.Alla apo thn allh an einai ligo palio to laptop sou den tha exeis USB2.0 etsi?
Greator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Φιλε xalia δε με ενδιαφερει να τα "σκασω" αρκει να κανω ενα καλο upgrade. Τωρα εχω εναν 60ρη ενδιαφερομαι τουλαχιστον για 120. Το να παω να σκασω τοσα λεφτα για 40 γιγα παραπανω ειναι κοροιδια κατα τη γνωμη μου. Το δισκο τον χρειαζομαι γιατι δουλευω προγραμματα που εχουν να κανουν με ηχογραφηση μουσικης (Cubase κλπ) και οπως καταλαβαινεις φιλε blackman αν χρειαζεται να γινεται streaming ωστε να παιζουν ταυτοχρονα 50 stereo wav files το bandwidth της USB2.0 δεν ειναι διολου αρκετο. Το λαπτοπ μου εχει και USB2 και Firewire αλλα για τη δουλεια που το θελω επιβαλλεται εσωτερικος σκληρος.
Greator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ δυσκολο τελικα αποδεικνυεται το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.