Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεστερος τροπος αποθηκευσεις δεδομενων.

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος κατα την γνωμη σας,ειναι ο ασφαλεστερος τροπος για να αποθηκευσεις δεδομενα (MP3 Συγκεκριμενα),ωστε να μην χαθουν ποτε?

τα γραφεις σε ενα DVD,και καποια στιγμη αυτο χαλαει.πανε περιπου 40 αλμπουμ χαμενα,με τα ID3 Tags τους,τα εξωφυλλα τους,τακτοποιημενα και ομορφα!

τα αποθηκευεις σε εναν σκληρο δισκο,και αυτος χαλαει.πανε ολοκληρα GB MP3,που με τοσο κοπο καταφερες να μαζεψεις.

το μονο που εχω σκεφτει,ειναι να παρω 3 σκληρους μεγαλης χωρητικοτητας.

τον ενα,θα τον χρησιμοποιω για να ακουω τα τραγουδια,και τους αλους 2 για Buck Up (τα ιδια αρχεια και στον ενα,και στον αλλο,οι οποιοι θα συνδεωνται μονο 1 φορα το μηνα,για να αποθηκευσω οτι καινουριο κατεβασα,και μετα θα αποσυνδεωνται.)

καποια καλυτερη λυση?δεν με ενδιαφερει το κοστος.

Δημοσ.

sinithos o skliros xalaei meta apo poli xrisi, ektos kai an uparxei astoxia ulikou. auti i lisi me tous 3 diskous einai kali. pera apo kei analamvanei i tyxi tou kathenos. kai mena tha me endiefere kati tetoio. kai ante pes pos ta tragoudia ta ksanavriskeis. katalavaino oti einai terasia apoleia, alla gia fantasou na exeis mesa fotografeies tis opoies den prokeitai na mporeseis na ksanatravikseis...

Δημοσ.

as kaneis ena raid mirroring ston disko me ta mp3s (pou kalytera na mhn einai o idios me auton pou exei to leitourgiko) kai o 3os diskos se exwteriko koutaki gia backup mia fora thn vdomada. nomizw me ola ayta eisai komple. an pali eisai toso gantemis dwse kai se kanena filo sou ton exwteriko na ta perasei ki aytos sto diko tou pc.

Δημοσ.

Για τις φωτογραφίες εγώ χρησιμοποιώ το extention του firefox gspace που τις ανεβάζει στο gmail.

Αν τύχει ζημιά θα τις ανακτήσω από εκεί.

Δημοσ.

τα τραγουδια φιλε μου σιγουρα τα ξαναβρησκεις.αλλα μερικα θελουν αρκετο ψαξιμο,και χρονο.

υπολογισε και το χρονο που θες για να να ακουσεις ενα μικρο μερος απο καθε τραγουδι να δεις αμα παιζει καλα και καθαρα.βαλε και ποση ωρα θες να φιαξεις τα ID3 οπως εσυ θες,να τα τοκτοποιησεις σε φακελους,και...και...και....και.......

νυχτωσαμε!

μια καλη λυση ειναι και οι multimedia καρτες μνημης,αλλα ειναι ακομη λιγα τα GB που εχουν κυκλοφορησει.

Δημοσ.

kai prosoxi sto nomo tou Merfy. den ksereis pote pou tha xtipisei. mono to megethos tis katastrofis ksereis: to megalutero dunaton.

ps. exeis apolyto dikio BOUGAS. kai ego apo tote pou epiasa sta xeria mou auta ta paliomixanimata, mazeuo tragoudia. ksero poli kala ti ennoeis. alla oi fotografies pisteuo einai alli pikra. an ennoeis mnimes typou flash (an katalava kala), kai autes exoun periosismeno xrono suntirisis dedomenon.

Δημοσ.
an pali eisai toso gantemis dwse kai se kanena filo sou ton exwteriko na ta perasei ki aytos sto diko tou pc.

η ακομη καλυτερα,να τα ανεβασω στο rapidshare με premium account!

Δημοσ.

Εκτός από τους δίσκους θα πρότεινα και DVD.

Εγώ τα έγραψα όλα σε DVD και ένα μέτρο ασφάλειας που πήρα είναι ότι ακριβώς την ίδια σειρά έχει γράψει και ένας φίλος μου που καθόμαστε κοντά.

Αν χαλάσει στον έναν κάτι το βρίσκει στον άλλο. Αν θα υπήρχε και τρίτος φίλος θα ήταν ακόμη καλύτερα. Μάλιστα έχω περάσει τα περιεχόμενα των DVD σε ένα πρόγραμμα τύπου catalog όπου βρίσκω γρήγορα αν θέλω κάποια τραγούδια σε ποιό DVD βρίσκονται.

Μόνο οι δίσκοι δεν είναι λύση γιατί είναι σίγουρο ότι όσο και μεγάλοι να είναι ποτέ δεν θα σου φτάνουν.

Εγώ σε δίσκους έχω σχετικά λίγα, αυτά που ακουω.

Δημοσ.

Για backup καλύτεροι είναι οι δίσκοι. Παίρνεις έναν δίσκο όσα GB θες, τον γεμίζεις και τον βάζεις στην άκρη και παίρνεις άλλον μετά. Τα DVD έχουν μικρότερη αντοχή στον χρόνο.

Δημοσ.

egw xrisimopiw to acronis true image pou fiaxnei ena arxio arketa mikrotero apo to sinolo tou xrisimopiimenou xorou sto disko sou k an pa8eis kati ta ferneis pisw apo eki mia fora mou baresan 2 120 se raid 0 k eixa to bakup tous k piga k agwrasa alous 2 ksana tous ebala se raid 0 k twra exw pali ta 20.000 kommatia peripou dld 60Gb me mp3 :-D

Δημοσ.

υπαρχει πιθανοτητα,να μην γινει καλο image,και μετα την επαναφορα να υπαρχουν προβληματα σε συγκεκριμενα κομματια?

Δημοσ.

πάρε ακριβα dvd (ποιοτικά ενοω) με ενα καλο recorder και γρεψε τα με μικρη ταχυτητα. Αν αγοραζουμε dvd του κιλου χερω πολυ δεν κρατανε πανω απο 2 χρονια το πολυ

Δημοσ.
πάρε ακριβα dvd (ποιοτικά ενοω) με ενα καλο recorder και γρεψε τα με μικρη ταχυτητα. Αν αγοραζουμε dvd του κιλου χερω πολυ δεν κρατανε πανω απο 2 χρονια το πολυ

εσενα περιμεναμε!μας εσωσες!

και τι κανεις ρε μαστορα,αν το δισκακι σου κανει μια μεγαλη γρατζουνια,κατα την τοποθετηση?παιζει ρολο το δισκακι σε αυτην την περιπτωση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...