Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε συνδεση με το router

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουμε ενα pc με δυο accounts χρηστων, κατερινα και ιφιγενεια.

το pc αυτο βγαινει internet μεσω μιας DSL και ενος alcatel speedtouch 530i. ξαφνικα μια μερα το led για την συνδεση LAN (δηλαδη για τη θυρα ethernet) εσβησε. μετα απο καποια reset στο router το προβλημα παρεμενε, οποτε δοκιμασα να κανω disable και enable την καρτα δικτυου το pc μηπως και εφταιγε αυτο. εν τελει η καρτα, παρολο που δεν ειχε καλωδιο επανω της εδειχνε και καλα πως εβλεπε LAN (κουλο). απηυδισα ο ανθρωπος και λεω ας δοκιμασω να συνδεσω το router μεσω της USB τουλαχιστον να εχουμε internet και να μην το πληρωνουμε τσαμπα. εν τελει και ενω το add hardware βρηκε οτι συνεδεσα το router, οταν εκανα install τους drivers, ενω ημουν με profil "κατερινα" μου χτυπαγε οτι δεν μπορουσε να εγκαταστησει ενα αρχειο σε ενα path για το "ιφιγενεια", και οταν δοκιμαζα install απο το αλλο profil που χτυπαγε το αντιστροφο. τελικα δεν καταφερα να κανω install ουτε απο usb. εχει κανεις καμμια ιδεα για το τι θα μπορουσε να φταιει? δεχομαι οτι ισως φταιει η ethernet του pc αλλα η "συμπεριφορα" με τη USB συνδεση ειναι καπως περιεργη..:confused:

μηπως εχει σκαλωσει καπου το ιδιο το routerακι?

ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.

alli karta diktiou den exeis gia na dokimaseis an fteei i karta?mipos to kalodio exei xalasei kai gia auto den litourgei?se allo pc mporeis na dokimaseis usb?se kana laptopaki?episis den xero alla poles fores an ta windows ine ellinika i exoun onoma logariasmou sta ellinika kapoia arxeia den mporoun na katalavoun to path sosta.dokimase kai me ena trito account sta agglika na ine.

Δημοσ.

alli karta diktiou den exeis gia na dokimaseis an fteei i karta?mipos to kalodio exei xalasei kai gia auto den litourgei?se allo pc mporeis na dokimaseis usb?se kana laptopaki?episis den xero alla poles fores an ta windows ine ellinika i exoun onoma logariasmou sta ellinika kapoia arxeia den mporoun na katalavoun to path sosta.dokimase kai me ena trito account sta agglika na ine.

Δημοσ.

βασικα θα παω με το λαπτοπακι να δοκιμασω το ρουτερ αν θα δουλεψει στην καρτα του. το καλωδιο δεν πρεπει να φταιει. αυτα τα ειχα στο μυαλο να τα δοκιμασω, απλα περιεργησα με τη συμπεριφορα στο add hardware με τις USB και επισης με το οτι η καρτα δικτυου νομιζει οτι εχει καλωδιο απανω, οταν δεν εχει! προφανως θα φταιει το πισακι..τα accounts παντως ειναι στα αγγλικα...ευχαριστω πουλινε για τις απαντησεις!!

Δημοσ.

ακομα δεν εχω παει στη φιλη μου να δοκιμασω!εξεταστικη βλεπεις...μολις εχω νεοτερα θα σου ποσταρω να δεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...