le Gaulois57 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αντρέα2,τον Νίκοκ τί τον έχεις; Βαφτιστήκατε στην ίδια κολυμπήθρα; Α ρε όμνι,σχολή άνοιξες ρε...
pournaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Τι διαολο, μια φωτογραφια εχεις, και απλα αλλαζεις το χρωματισμο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αυτός εκεί δεξιά στη γωνία σε κοιτάει επίμονα, το παρατήρησες; τι λιντσική παράνοια είναι αυτη;
slipknot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Α ρε όμνι,σχολή άνοιξες ρε... Δεν ξέρω τι ακριβώς παριστάνεις, απλά επειδή ξεπετάγονται 1-2 δευτεράτζες δε μπορείς να τις συγκρίνεις με users όπως omnislash ή afentiko7. Είναι ό,τι πιο top υπήρχε στο Μπλα Μπλα, το επίπεδο έχει πέσει τώρα.
le Gaulois57 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς παριστάνεις, απλά επειδή ξεπετάγονται 1-2 δευτεράτζες δε μπορείς να τις συγκρίνεις με users όπως omnislash ή afentiko. Είναι ό,τι πιο top υπήρχε στο Μπλα Μπλα, το επίπεδο έχει πέσει τώρα. Παριστάνω τη πάρτη μου,απλό είναι. ο omni και το afentiko7 ήταν το ίδιο πρόσωπο....
leftermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παριστάνω τη πάρτη μου.. και με πολλούς τρόπους.
le Gaulois57 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 και με πολλούς τρόπους. papa-Lefther,θα μας πούμε να βρούμε δωμάτιο... κι εγώ σ' αγαπάω λέμε....
slipknot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ο omni και το afentiko7 ήταν το ίδιο πρόσωπο.... Σαφώς, με 2 διαφορετικά nicks όμως. Είναι αυτό το ξεχωριστό feeling και η κληρονομιά που τα κάνουν να διαφέρουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ο θυληκός omni δεν είναι κι άσχημος πάντως...
thanocaster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 2? Νομίζω πως είναι περισσότεροι οι θυληκοί όμνι...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Λυπάμαι που τα νέα μέλη δεν έχουν την δυνατότητα πια να εκτιμήσουν τέτοιες προσωπικότητες οπως το αφεντικό7 που έχουν αφήσει κληρονομιά στο φόρουμ και μας κάνουν περήφανους εμάς που είχαμε την τιμή να τους διαβάσουμε. Υπήρχαν κι'άλλοι πριν τον ομνι; Τι απέγιναν όλοι αυτοι; Τι απέγινε ο ομνι; Τι απέγινε η ξαδέρφη του όμνι; Το omnislash το πήρε από το ff7;
Προτεινόμενες αναρτήσεις