jakegate7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εσύ ποιος είσαι? Αυτός από τα αριστερά ή από τα δεξιά? Φυσικά αναφέρομαι σε αυτούς εδώ..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μετα απο πολυ καιρο και εγω σιγα σιγα: Οποιος βρει την πόλη κερδιζει ενα ηλεκτρικο λουκουμι τελευταιας τεχνολογιας(hint σημαιες) και κλασικα επρεπε!: P.s. sorry για την χαμηλη αναλυση ηταν πολυ μεγαλες για να τις "περασω" στην αρχικη τους μορφη!
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 (επεξεργασμένο) Άντε, μιας που απέκτησα κι εγώ κινητό με κάμερα της προκοπής, ας βάλω την σκατόφατσά μου Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2008 από tolis_01
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ...και την εβαλες στο πλαι... Με κουράζεις τώρα. Κάνει upload ο αδερφός μου και κάνουν μια ώρα να ανέβουν. Δεν το πρόσεξα ότι ανέβηκαν πλάγια Άντε το διόρθωσα. Βασικά εγώ περίμενα σχόλιο για το στυλ των φωτογραφιών = ψώνιοφωτογραφίεςτιςέβγαλαμόνοκαιμόνογιανατιςποστάρωστοφόρουμ
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Βασικά εγώ περίμενα σχόλιο για το στυλ των φωτογραφιών = ψώνιοφωτογραφίεςτιςέβγαλαμόνοκαιμόνογιανατιςποστάρωστοφόρουμ Στην πρώτη φαίνεσαι πιο χοντρός. Τέλος.
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Στην πρώτη φαίνεσαι πιο χοντρός. Τέλος. Μπουχουχου. Με είπε χοντρό
Commentator Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Κάπου εδώ πρέπει να γράψω ένα σχόλιο αστείο ή πνευματώδες ή πιπεράτο ή προκλητικό ή άκυρο ...Μπα. Απλά μου ήρθε κι ανέβασα τη φωτό μου όπως λέει το topic... γελασα απο μεσα μου οταν την ειδα
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Aledjo,όρμα ! Απλά ξύπνησα 45 λεπτά μετά από σένα... αλλιώς αυτή την ατάκα θα τη έλεγα εγώ!
soturin Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 παίζει να απεργεί σήμερα ο aledjo, για τις γυναίκες που πάλεψαν τον μαη του 68
poscaman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τι μαλακες που ειστε... καλα ρε,ειναι δυνατον με τετοιο nick να ΜΗΝ την εχει περασει απο κοσκινο;;; παω στοιχημα οτι ηδη διαθετει ο aledjo φωτογραφιες τις χρηστριας bibibo οπως τη γεννησε η μανα της..
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Είναι 2οΜαγιά,αργία για τους ερωτύλους ! @poscaman : Ωχ δεν το χα σκεφτεί...λες ?
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τι μαλακες που ειστε... καλα ρε,ειναι δυνατον με τετοιο nick να ΜΗΝ την εχει περασει απο κοσκινο;;; Μια μικρή έρευνα σε δικαιώνει απόλυτα. Με το καλημέρα την σταμπάρισε. παω στοιχημα οτι ηδη διαθετει ο aledjo φωτογραφιες τις χρηστριας bibibo οπως τη γεννησε η μανα της.. Αυτό δεν το ξέρω. Στην μικρή έρευνα δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις