parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Στην Άφυτο! Αααα, ζηλεύω! Τέτοια εποχή, χωρίς πανικό από κόσμο, πρέπει να περάσατε γαμάτα...
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ήταν λίγο κρύο το νερό αλλά το μοχίτο ήταν πετυχημένο.
bibibo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ευτυχώς που είμαι σπίτο και κατάλαβα ότι το σχόλιο σου απευθυνόταν σε μένα.. δεν τόνισα το αθυτο σε σχέση με την άφυτο τόνισα την ΑΘΥΤΟ ή ΑΦΥΤΟ για μένα το ίδιο είναι... και θα παραμένει πάντα το μέρος που βγήκα το πρώτο μου ραντεβού και έκανα και πολλά άλλα ακόμα, οπότε, leck mich
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι έγινε ? Τελειώσαν οι διακοπούλες κι είμαστε όλοι στα κόκκινα ? Πάρτε μια ανάσα ρε παιδιά ! Έρχεται και καλοκαίρι...
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ..am Arsch? [german mode on] du solltest dich schaemen! Oder vielleicht auch die jenige die "Leck mich" sagt ? [/german mode off] Ζητω συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες μου.
livewire Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τι να κάνουμε χάπι? Οι μαλλιάδες αρέσουμε. Θυμίσου τι συμβολίζει το κόκκινο χρώμα, συνδύασέ το με θάλασσα και λουλού-δάτο μαγιώ και έχεις ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Σε ποιές αρέσετε ? Πάντως τα "εκρηκτικά κοκτέιλς" καλά είναι ... Αρκεί να έχεις γερό στομάχι !
χάπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ααααα... για το Λούσι σφάζεστε ???? Αχ ρε κορίτσια ! Αφού είναι γκέι το αγόρι ! Γουστάρει κάτι τύπους με κοτσίδες, μέικ απ και άι λάινερ...
bibibo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 η πλάκα είναι ότι πριν δώ πριν απο κάποιες μέρες την φωτογραφία του Luci νόμιζα απο τα λεγομενά του, ειχα σχηματίσει δηλαδή την λανθασμένη εικόνα ότι είναι ένας μεσηλικας.... έχουν μια ωριμότητα αυτά που γράφεις... τέλος παντως όπως και να χεί αυτό παίζει να είναι και το τελευταίο μου μήνυμα γιατί έχω δώσει υπόσχεση ότι θα σας κόψω... πολύ ωραία η παρέα σας.. keep walking
Προτεινόμενες αναρτήσεις