wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ε, επειδή είμαι καραφλός από τα 18 θα συνεχίσω να προτιμώ τη μέθοδο της ροπαλιάς και θα αφήσω τα μαστίγια και τα ρέστα σε εσάς τους υπόλοιπους! /me φεύγει σιγοτραγουδώντας... "Άσε πια τον μακρυμάλλη, για χατήρι καραφλού! 5 τρίχες όλες κι όλες..../
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τρελό μωρό ο Ιησούς ... Ασε μας ρε σλιπ... εντιτ/ ...άσε που άμα περιμένεις να σε μαστιγώσει ο άντρας με το... μαλλί... ΣΩΘΗΚΕΣ ! Κάλιο να μαστιγώσει το δελφίνι...
slipknot Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν πήγαινες σε συναυλία και σου έριχνε μια με το μαλί,έστω και καταλάθος o τύπος που πόσταρα,ε δεν θα σε χάιδευε κιόλα.
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 E,ναι. Αν σε λένε Τζόνι Ντεπ, μέχρι και το μαλλί της Πάστα Φλώρας χρεώνεται ως 'σέξι'. ΣΣ: Δυστυχώς οι λέξεις 'Παστα Φλώρα' δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στο photosection του Google. Edit: Poscaman, Σαλόνικα?
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 στον ποσκάμαν έλεγα βρε ψωνάρα... κι εσύ βέβαια δεν είσαι κακός... Τρως και πουλάκια (ωμά) ??? edit/ λάιβγουάιαρ είσαι γατόνι ... Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Η κ@υλα δεν έχει να κάνει με το μαλλί (με εξαίρεση κάποιες ακρότητες, που σε/με/την/τον ξενερώνουν) !
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εδωσα στην χαπι το πουλι μου και εβγαλα μερικες φωτο οσο επαιζε μαζι του οι εικονες ειναι πολυ αποκαλυπτικές για αυτο ειναι σε spoiler.
slipknot Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 στον ποσκάμαν έλεγα βρε ψωνάρα...κι εσύ βέβαια δεν είσαι κακός... Τρως και πουλάκια (ωμά) ??? Το ξέρω αλλά το βαλα για όσες θέλουν.Κοίτα με τι πιπίνια κυκλοφορώ... parsifal,από που είναι η photo ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις