PROFIL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ebala to morpheus giati to e-mule exi pethani mallon den katevazi tipota..PREPI NA KANOkamia rithmisi sto morpheus?
PROFIL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 mpa ise magos esi kai katevazis kita kala sto forum na dis parapona kai apo alus.....
pisio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 και εγώ πάντως μια χαρά κατεβάζω απο e-mule!!
georgemarios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ειναι αρκετοι παραγοντες που επηρεαζουν την ταχυτητα...... μετραει και το ΤΙ κατεβαζεις εγω το εχω ανοιξει εδω και μιση ωρα και κατεβαζω σταθερα με 8-12 Κb/s
PROFIL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 palia (prin ena mina)katevaza me 20 40 tora pleon exo xenerosi!
georgemarios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 απ οτι εχω καταλαβει στο μουλαρι ισχυει οτι η αναλογια ανεβασματος/κατεβασματος πρεπει να ειναι περιπου 1.5:1, οποτε οσο εναβζεις τοσο κατεβαζεις. Το ratio μιυ τις τελευταιες μερες ειναι σταθερα 1.2 :1. Δεν κατεβαζει συνεχεια, υπαρχουν αρκετες ωρες που δε κατεβαινει τιποτε (ενω ανεβαινουν σταθερα) και ξαφνικα πιανει στο ασχετο κατι 40αρια για μερικα λεπτα και ισιωνει το ratio στο τσακ-μπαμ. Γενικα κατεβαζω εναμιση γιγα την ημερα περιπου με το μουλαρι (ναι, καθε μερα τοσο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.