Προς το περιεχόμενο

ΦΡΑΓΗ εισερχομενου αριθμου

brakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλά έτσι δεν θα δέχεται κλήσεις από όσους καλούν με απόκρυψη.

αυτο ειναι το κακο. θα δεχεσαι μονο κλησεις απο ατομα στην λιστα σου.

π.χ. αν φιλος/η σου αλλαξει νουμερο κ θελει να σε παρει δεν μπορει...:cry:

γι'αυτο καλυτερα καποιο προγραμματακι ή απλα με τον provider σου..

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι να κόψεις όσους δεν είναι στην λίστα σου. το θέμα είναι να δημιουργήσουμε μια black list με τα νουμερα που δεν θέλουμε να λαμβάνουμε! καμιά ιδέα?

Δημοσ.
το θέμα δεν είναι να κόψεις όσους δεν είναι στην λίστα σου. το θέμα είναι να δημιουργήσουμε μια black list με τα νουμερα που δεν θέλουμε να λαμβάνουμε! καμιά ιδέα?

Nαι binary_dreamer, αλλα δε λαμβανεις υποψιν οτι καποιος ο οποιος ειναι κολλημενος, μπορει να παιρνει με αποκρυψη ή απο καποιο ασχετο καρτοκινητο.

Δε λεω οτι θα ξοδεψει ολα τα λεφτα του για να αγοραζει ασχετες sim, αλλα αν θελει να γινει ενοχλητικος μπορει και ισως η whitelist να ειναι η καλυτερη λυση για λιγο καιρο...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω αυτο το thread για να μην ανοιγω παλι καινουριο, εδω και μερες θελω να αποφυγω καποια τηλεφωνα απο εναν συγκεκριμενο αριθμο. Την λειτουργια της λιστας στα sony ericsson την ξερω αλλα δεν μου κανει ετσι οπως λειτουργει. Το κινητο μου ειναι ενα w890i, θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο java προγραμμα η καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει μεχρι τωρα για να κοβει τις κλησεις απο ενα συγκεκριμενο αριθμο. Οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας εχουν καμια τετοια υπηρεσια; Ειμαι στην wind.

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...