mathanasakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Για διάφορους λόγους ήμουν αναγκασμένος να κάνω format στο pc μου αρκετά συχνά (κάθε 1 μήνα ώστε να τρέχουν κάποια απαραίτητα προγράμματα για τη διπλωματική μου). την μπούχτισα λοιπόν τη διαδικασία, οπότε άρχισα να δοκιμάζω προγράμματα για restore του δίσκου από κάποιο αντίγραφο που θα είχα φτιάξει. Έτσι δοκίμασα : 1)Nero back it up 2)Acronis Drive Image 9 3)Norton ghost 10 Από όλα αυτα μόνο το Norton φάνηκε να δουλεύει (να κάνει boot από το cd). Αλλά όχι στο δικό μου pc καθώς έχω raid (stripe), αν και συμφωνα με τα specifications του το υποστηρίζει.Στο pc Μοy λοιπόν γίνεται boot από το cd,lμου ζητά drivers για το raid και σταματά εκει. Δεν τους αναγνωρίζει. Καμοια πρόταση? Άλλο software? Οτιδήποτε? ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ακουσα πως και το paragon 7 κάνει κάτι παρόμοιο αλλά δεν το δοκίμασα. το ξέρει κανείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά mathanasakis
Trapper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάνεις τόσο συχνά φορμάτ ή restore... Δοκίμασε το Powerquest Drive Image 7.0. Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
mathanasakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ta programmata pou trexw einai demo kai den anoigoyn meta apo 1 mina den exw brei cracks thanx anyway
mathanasakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Trapper : το Powerquest Drive Image 7.0 υποστηριζει raid?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.