manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ορθογραφος (κατι τα αγγλικα site και τα greeklish) το "μπαβω" ηταν αποτελεσμα οργης και μενους :mrgreen: τωρα τι να σου πω /πληροφοριακα τα μεγαλυτερα ποσοστα αυτοκτονιων τα εχουν οι πλουσιες Δυτικες χωρες/ εγω γουσταρω που ειμαι Ελληνας
Forensick Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Wow...τα @@ σου πρέπει να έχουν το μέγεθος της Britanica. χαχαχαχχαχαχαχχααχαχαχ!καλο. manic,επλιζω να μην θεωρεις αυτα που λες ως επιχειρηματα. γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν. και αν θεωρεις οτι ετσι υπερασπιζεσαι την χωρα σου, λυπαμαι, αλλα τετοιους εχουμε πηξει, που υπερασπιζονται στα λογια, αλλα απο πραξεις τα μονα που κανουν ειναι να τρωνε, να χεζουνε και απλα να καυχιωνται οτι πριν απο 2000 χρονια ειχαμε πολιτισμο. δες την ελλαδα σημερα και απλα κλαψε. και αν δεν το κανεις, τοτε σορυ αλλα βγαλε τα @@ σου μπροστα απο τα ματια σου γιατι τοσο μεγαλα που ειναι δεν σε αφηνουν να δεις.
giannisk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πάνω στο κείμενο του Άγγλου δεν εχω να σχολιάσω κάτι.Ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει οτι θέλει(και ας μην αρέσει σε πολλούς αυτό). Βασικά διάβασα μερικά πόστ που μου δώσαν την εντύπωση οτι κάποιοι νομίζουν πως τα "κεφάλια" και οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ έχουν άγνοια της κατάστασης.Μέγα λάθος. Τόσα χρόνια ΟΛΟΙ στον ΟΤΕ γνώριζαν/γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ο ΟΤΕ χρησιμοποιώντας μονοπωλιακές τακτικές κερδοσκοπεί εις βάρος των πελατών του. Ήθελα απλά να τονίσω αυτό το θέμα,διότι είναι συνηθισμένη τακτική των "κεφαλιών" είναι να δηλώνουν οτι "δεν γνώριζαν"... υγ.Ξέχασα να αναφέρω οτι κάποια στιγμή καλό θα ήταν να αλάξουμε λίγο την νοοτροπία του "στα @@ μας".Όχι οτι με ενοχλεί ιδιαίτερα,απλά έχει καταντήσει γραφική πια.Ας λέμε κάτι άλλο τουλάχιστον...
blueviper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ορθογραφος (κατι τα αγγλικα site και τα greeklish) το "μπαβω" ηταν αποτελεσμα οργης και μενους :mrgreen: Κι ως τώρα νόμιζα πως το motto των διαφωνούντων με το δικαίωμα του Βρετανού να καταγράφει την ελληνική πραγματικότητα που βιώνει κι ο ίδιος, ήταν "να διορθώσει πρώτα τα στραβά της χώρας του, πριν μιλήσει για μας το σούργελο". Φαίνεται τα δικά μας τα λύσαμε, γι' αυτό ασχολούμαστε με τους άλλους! Λίγη συνέπεια προσέγγισης. Όσο όμως υπάρχει το ατράνταχτο και κονιορτοποιητικό επιχείρημα "έχετε ρε ξενέρωτα Αγγλάκια, φούστηδες του κερατά, φραπέ; ε; έχετε;", θα ξεχάσω τις πρωτιές μας στην ανεργία, τη μόλυνση, στην σχετική ακρίβεια ζωής, την παχυσαρκία κοκ. Η πρωτιά στο φιλότιμο (ελληνικής κοπιάς λέξη και μονοπώλιο...γι' αυτό και πρωτεύουμε...τρέχουμε μόνοι μας) μου αρκεί. εγω γουσταρω που ειμαι Ελληνας Ε, δε σου ζήτησε και κανείς να απαρνηθείς τα γούστα σου...με τα κολλήματά σου είναι το πρόβλημα.
nmtray2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πεστα ρε Βιπερ... Αυτα τα φασιστακια του κερατα που κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο πρεπει μαλλον να μαθουν να βλεπουν το εαυτο τους καταμουτρα.
Lomar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Χμμμμ.... Άν αυτή τη στιγμή μεταφράσει κάποιος άσχετος (γιαπωνέζος, γερμανός, σουαχίλι κτλ.) αυτό το thread αλλά όπου Ελλάδα (μαζί με τα παράγωγά της) έλεγε "ΧΩΡΑ Χ" είμαι 100% σίγουρος πως θα καταλάβενε ο άνθρωπος ότι είμαστε Έλληνες και τσακωνόμαστε για εσωτερικά ζητήματα... Πώς;;; Μα φυσικά απο τις γνωστές απόψεις του καθενός που θεωρεί την δική του γνώμη και σκέψη την καλύτερη, προκειμένου να προωθήσει την "ταμπέλα" που έχει απο μόνος του καρφιτσώσει (βλ. κομμουνιστής, αναρχικός, χρυσαυγίτης, μετριοπαθής, "επειχηρηματίας", Ελληνάρας, κουλτουριάρης, Αθηναίος, Θεσσαλονικός, Βάζελος, Παοκτζής, Χανούμι, Γαύρος κτλ κτλ κτλ) για το "καλό" της πατρίδας του και του λαού του... (έλεος) Πάμε για έναν δεύτερο εμφύλιο να γουστάρουμε;; (Σκεπτικιστές (ψευτοκουλτουριάριδες) Έλληνες VS Ελληνάρες (σταρχιδιστές) Έλληνες) γαμάει;; Γιατί ρε παιδιά τσακωνόμαστε για μαλακίες και αντί να προσπαθήσουμε όντως να κάνουμε κάτι, (πχ. ένα site που να τα χώνουμε στον ΟΤΕ και με κάποιον τρόπο - αν γίνεται - να υπογράφουμε σαν μέλη και να στείλουμε πρόσκληση στο γραφείο του Καραμανλή για να ακούσει - για άλλη μια φορά - απο πολίτες τα bug του (Π)ΟΤΕ [ξέφυγα λίγο ]) συνεχίζουμε να γλύφουμε την ίδια καραμελίτσα εδώ και 8 σελίδες στο thread;
manic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πεστα ρε Βιπερ...Αυτα τα φασιστακια του κερατα που κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο πρεπει μαλλον να μαθουν να βλεπουν το εαυτο τους καταμουτρα. Σορρυ απο που εβγαλες το συμπερασμα πως ειμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ??? :evil: :evil: πας καλα μετα απο τοσο οσα εχω γραψει τουλαχιστον αυτο το επιθετο δεν το περιμενα!!!!!!!!! (και μαλιστα του κερατα!!!!!:evil: :evil: ) πας καλα ξερεις τι εστι φασιστας μαλλον οχι ετσι??? α και κατι αλλο που ξερει ποιος ειμαι και λες "Αυτα τα φασιστακια του κερατα που κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο" Ακουω ολα τα post που με βριζουν αλλα δεν ανεχομαι να με λενε και φασιστα. Οκ παιδια εχετε παει ταξιδακι στην βορεια και κεντρικη Ευρωπη? εγω παντος με αυτους τους κρυοκολους δεν θα μπορουσα να ζησω! αυτος ειμαι ξερω ποιος ειμαι και που παω και απλα απολαμβανω οτι εχω και οτι μπορει να μου προσφερει αυτη η χωρα αν κανω καποιο λαθος SORRY οκ ρε παιδια δεν παω τους αμερικανους για τον λογο που δεν τους γουσταρουν και ο αλλο μισος πλανητης αλλα φιλε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣβρισε οσο θες αλλα οχι ετσι!!:? :?
tornado Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 @tornado awesomely great! Πραγματικά και ειλικρινή συγχαρητήρια αν πράγματι το κάνατε αυτό (κινητοποίηση πολιτών)!!! Ενεργοί πολίτες είναι το καλύτερο - εκτελεστικο - νομοθετικό - δικαστικό - της Δημοκρατίας! Κάποιος πολιτικός (ξένος) είπε κάποτε πως η δημοκρατία είναι το λιγότερο "δημοκρατικό" και φιλελεύθερο πολίτευμα που υπάρχει, διότι η πλειοψηφία μιας κοινωνίας αποφασίζει να δημιουργήσει μια κλίκα - συμβούλιο (κυβέρνηση δλδ) η οποία θα λαμβάνει τις αποφάσεις, και στο τέλος όταν όλα θα πάνε κατα διαόλου (που θα πάνε) να έχουν την αποκλειστική ευθύνη οι εκλεγμένοι και όχι αυτοί που τους επέλεξαν, με λίγα λόγια αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, την ευθύνη δεν την έχουμε εμείς, οι πολίτες, αλλά η κυβέρνηση που ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ! Την ουρά μας απέξω απʼόλα θέλουμε να έχουμε και να κατηγορούμε άλλους, προκειμένου να μην νοιώθουμε τύψεις για την αδιαφορία μας! Lomar, ποσταρω δυο φωτογραφιες.... η πρωτη απο την συνευλεση κατοικων της γειτονιας που πηρε την ζωη στα χερια της και αποφασισε να ξηλωσει τον... θερμοσιφωνα που ειχαμε πανω απο το κεφαλι μας... Στην φωτο δεν φαινεται ολος ο κοσμος, ηταν αρκετος και στα στενακια... ας σημειωθει οτι εριχνε και καρεκλες εκεινη την ωρα. Η δευτερη φωτο δειχνει τι περιειχε μεσα ο θερμοσιφωνας.... Τελος προς τον Manic, φιλε μου θα συμμετειχες σε μια τετοια διαμαρτυρια η την θεωρεις περιτη???
SCidER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 τι ειναι αυτο μεσα στον θερμοσιφωνα? .. κεραια κατι?
kattistt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 δεν καιγομαστε μονο στην κολαση τελικα
manic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Lomar, ποσταρω δυο φωτογραφιες....η πρωτη απο την συνευλεση κατοικων της γειτονιας που πηρε την ζωη στα χερια της και αποφασισε να ξηλωσει τον... θερμοσιφωνα που ειχαμε πανω απο το κεφαλι μας... Στην φωτο δεν φαινεται ολος ο κοσμος, ηταν αρκετος και στα στενακια... ας σημειωθει οτι εριχνε και καρεκλες εκεινη την ωρα. Η δευτερη φωτο δειχνει τι περιειχε μεσα ο θερμοσιφωνας.... Τελος προς τον Manic, φιλε μου θα συμμετειχες σε μια τετοια διαμαρτυρια η την θεωρεις περιτη??? και βεβαια, εγω μιλαω παντα στα πλαισια της νομημοτητας δεν θυμαμε να ειπα οτι οτι κανει ενας ελληνας ειναι σωστο και βεβαια κανουμε μαλαγανιες δεν το επηκροτω απλα οπως ξαναειπα απολαμβανω οτι μπορει να μου δωσει αυτη η χωρα (ακομα και τον "ωχ αδερφισμο") αλλα δεν το επηκροτω, ακομα περιμενω απαντηση απο τον nmtray2 περι του φασιστα.
blueviper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Συμπέρασμα: όταν η χώρα σου έχει υψηλά ποσοστά στα κρούσματα βιασμών, μην το επικροτήσεις, αλλά κάτσε και απόλαυσέ το!
manic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 "....εγω μιλαω παντα στα πλαισια της νομημοτητας....."αν σου λεει κατι, α και κατι αλλο εσεις που με βριζετε εχετε κανει κατι για να γινει η ελλαδα αγγλια??????? αντε πολλα ακουσα και πολυ απολογιθηκα ακουω εσας?
blueviper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Έγινα gay για να διατηρηθούν και τα πρότυπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.