mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Σημερα συζητουσα με φίλο για τα διαφορα clubs και μου ελεγε οτι δεν εχει το δικαιωμα το καθε μαγαζι να βαζει πορτιερη που να 'κοβει' κοσμο. Είναι λέει άρνηση παροχής υπηρεσίας και απλά δεν μπορεί να το κάνει. Μόνο αν είσαι μεθυσμένος μπορεί να αρνηθεί. Έμεινα στήλη άλατος! Μου εβαλε ιδεα λοιπον να ανοιξω εδω ενα τοπικ για να πουμε ολα αυτα τα καθημερινα που αντιμετωπίζουμε, και δεν ξέρουμε ποια ειναι τα δικαιωματά μας, και φυσικά οι αετονύχηδες και οι απατεώνες μας εκμεταλλεύονται αγρίως.
cindy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 δεν μπορώ να μιλήσω για τα clubs με σιγουριά θα μιλήσω όμως για καφετέριες που έχουν πόρτα βλέπε Μπουρνάζι και Γλυφάδα. Άμα φάτε πόρτα σε καφετέρεια καλέστε την αστυνομία δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Επίσης να τους κάνετε και μήνυση. Φυσικά οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο άλλα άμα θέλετε να σταματήσει αυτό το γελοίο φαινόμενο είναι καιρός να γίνουν βήματα. Από λόγια αστυνομικού "ο μόνος λόγος να μην σας επιτρέψουν την είσοδο είναι να πρόκειται για κλειστό χώρο και να είναι γεμάτο. ΑΛΛΑ ακόμα και έτσι απλά περιμένετε στην πόρτα να βγει κάποιος για να πάρετε την θέση του." έχω δει να εξαφανίζεται όλο το προσωπικό καφετέριας και ο πορτιέρης με το είδε το περιπολικό. Ο πελάτης έχει το πάνω χέρι. Κάντε χαμό. Μια δυο στην τρίτη μήνυση θα τους κλείσουν και τότε ίσως αλλάξουν συμπεριφορά.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Mentora εγω εχω μεινει στηλη αλατος που δεν το ήξερες!! Χωρις πλακα,πριν 2 βδομαδες τοπαιξαν και σε ενα δελτιο ειδησεων για τυπο που τους εφερε την αστυνομια Γενικα ρε παιδι μου ΦΥΣΙΚΑ και δεν πρεπει να σου απαγορευεται η εισοδος λογω εμφανισης,επειδη πας με αλλους 5 μαντραχαλους κτλ απλα πονταρουν οτι "Ποιος θα κατσει να φωναξει την αστυνομια,βαζουμε και 5 καραφλους μπρατσαραδες πορτα να φοβουνται και στο φιναλε και να την φερει,σιγα μην εχει ορεξη μετα να μπει μεσα" ΑΝ παντως καποιος το παρει στον χαβαλε,δηλαδη δεν θα νιωει οτι "ρε αντε και...που θα χαλασω την βραδυα μου" κανει ανετα σαματα με την αστυνομια
Mika Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον να πω κι εγω αλλο ενα που ακουσα... ενας τυπας εκανε μυνηση (και δικαιωθηκε) σε ναυτιλιακη εταιρια επειδη του ειχαν κολλησει το κλασικο αυτοκολλητακι στο παρμπριζ του αυτοκινητου κατα τη διαρκεια του ταξιδιου επειδη πολυ απλα η εταιρια διαφημιστηκε τσαμπα μεσω αυτου... επισης ειναι παρανομο να μη δεχεται να πληρωθει πχ. ο περιπτερας με χαρτονομισμα των 500 ευρω (μπορεις να κανεις φασαρια , τωρα αν δεν εχει ρεστα δε ξερω τι γινεται) η πλακα ειναι οτι στα διοδια της Αττικης Οδου δεν δεχονται 500ευρα και 200ευρα και το εχουν κολλησει κ σε ανακοινωση (κ καθε φορα αναγκαζομαι να κανω ψιλα )
mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Βλεπω η αυθαιρεσια παει συννεφο. Καθενας φτιαχνει δικους του νομους. Γι αυτο ας λεμε τι παθαμε, να μην τα παθουν κι αλλοι. Mika μου θυμησες το αλλο που κανουν: καθε φορα που παω το αυτοκινητο μου για service, μου αλλαζουν το πλαισιο της πινακιδας!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με ρωτησες κυριε αν γουσταρω να σου κανω δωρεαν διαφημιση? Σε οσα εξουσιοδοτημενα(!) σερβις κι αν πηγα, αλλη δουλεια να κανουν δεν εχουν, στο τελος βγαζουν το πλαισιο της πινακιδας αν δεν ειναι το δικο τους και βαζουν το δικο τους. Ετσι, επειδη γουσταρουν. Μηνυση και σ' αυτους?
louben Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια το ξερατε οτι αφου απολυθεις δικαιουσαι απο τον ΟΑΕΔ επιδομα για 6 μηνες νομιζω οπως και μετα που παρεις πτυχιο για ενα χρονικο διαστημα? Το λεει κανεις?Οχι το γιατι ευνοειτο(και αμα ρωτησεις κανουν την παπια).
tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Βλεπω η αυθαιρεσια παει συννεφο. Καθενας φτιαχνει δικους του νομους.Γι αυτο ας λεμε τι παθαμε' date=' να μην τα παθουν κι αλλοι. Mika μου θυμησες το αλλο που κανουν: καθε φορα που παω το αυτοκινητο μου για service, μου αλλαζουν το πλαισιο της πινακιδας!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με ρωτησες κυριε αν γουσταρω να σου κανω δωρεαν διαφημιση? Σε οσα εξουσιοδοτημενα(!) σερβις κι αν πηγα, αλλη δουλεια να κανουν δεν εχουν, στο τελος βγαζουν το πλαισιο της πινακιδας αν δεν ειναι το δικο τους και βαζουν το δικο τους. Ετσι, επειδη γουσταρουν. Μηνυση και σ' αυτους?[/quote'] χαχαχα μου το ειχαν κανει και σε μενα στην πινακιδα της μηχανης βαζαν το αυτοκολητο του Service.. μου το βαλαν την πρωτη..το βγαζω, οταν ξαναπηγα μετα απο καιρο το ξαναβαζουν ε και γω το ξαναβγαζω... εγνε και τριτη φορα το ιδιο. Ε το επομενο βραδυ πηγα με σπρει και εγραψα το ονομα μου με τεραστια γραμματα πανω στον τοιχο του συνεργειου.. χεχεχε τωρα ειμαστε πατσι
Mystirios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 το επομενο βραδυ πηγα με σπρει και εγραψα το ονομα μου με τεραστια γραμματα πανω στον τοιχο του συνεργειου.. χεχεχε τωρα ειμαστε πατσι χαχαχα πολύ καλό! οτι έπρεπε!
kosko42 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 εχει παει φιλος μπατσος με αλλους δυο συναδελφους του για να πιουν ενα ποτο χαλαρα σε γωστο μαγαζι της παραλιακης και τους αρνηθηκαν την εισοδο αντρες μονοι γαρ βγαζουν ταυτοτητες οι μπατσοι και απλα μπηκαν και βγηκε ο πορτιερης
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ενας τυπας εκανε μυνηση (και δικαιωθηκε) σε ναυτιλιακη εταιρια επειδη του ειχαν κολλησει το κλασικο αυτοκολλητακι στο παρμπριζ του αυτοκινητου κατα τη διαρκεια του ταξιδιου επειδη πολυ απλα η εταιρια διαφημιστηκε τσαμπα μεσω αυτου... Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο ίδιο περιστατικό αλλα κάτι παρόμοιο είχε γράψει ο Νίκος Δήμου στη στήλη που είχε παλιά στους 4Τ. Του είχαν κολήσει αυτοκολιτάκι μέσα στο πλοίο και την επόμενη μέρα τους έστειλε τιμολόγιο για ενοικίαση διαφημιστικού χώρου. Τον πήραν έντρομοι τηλέφωνο και του είπαν πως αμα τον ενοχλεί τόσο να το βγάλει και τους απάντησε πως δεν το κόλησε αυτός και να το βγάλουν αυτοί. Έστειλαν έναν υπάλληλο λοιπόν για να βγάλει ένα αυτοκόλητο
Mystirios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Οι φαντάροι δικαιούνται ένα εντυπωσιακό μηνιαίο επίδομα ύψους 8€ για ξυραφάκια , κολόχαρτα και άλλα είδη φανταρικά...
Dikemou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πηγαίνεις σε μπρδλ με "πόρτα", σου αξίζει να την τρως
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 καποιος κερδισε δικη απο "πορτα"...+1000ε το θεμα ειναι πως θα το αποδειξεις οτι π.χ. δεν ηταν γεματο ή οτι ο πορτιερης λεει οτι δεν μπαινεις... το θεμα ειναι μετα μην ερχονται καθε τοσο σπιτι κ ζητανε "ρεστα". ψυρη στους γειτονες π καλουν αστυνομια τους αγορασαν διπλα τζαμια κ a/c
mentoras99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Οτανο πορτιερης λεει οτι το μαγαζι ειναι γεματο και οτι δεν μπαινεις, απλα περιμενεις να βγει καποιος για να παρεις τη θεση του!
Arxon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 απλα στην Ελλαδα το εχουνε ξεφτυλισει το θεμα με την 'πορτα'. Ασφαλεια τα μαγαζια πρεπει να εχουν στο εσωτερικο του χωρου για να αποφευγονται οι φασαριες και οχι στην εισοδο για να τσεκαρουν αν τους αρεσει η μαρκα μπλουζας και το ζελε που φορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.