Προς το περιεχόμενο

Δικαιώματά μας που δεν τα γνωρίζουμε

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά ο "πορτιέρης" βρίσκεται εκεί για να καλησπερίζει και να χαιρετά τον κόσμο και όχι να αποφασίζει ποιός θα μπεί και ποιός όχι.

Απλώς πολλοί απο μάς δεν έχουνε καμμία όρεξη για μπλεξίματα , όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, και προτιμούν να πάνε σε άλλο μαγαζί.

Καλό είναι όμως όταν συμβαίνει να αντιδρούμε για να ξέρουν αυτοί οι "μάγκες" οτι δεν κοιμόμαστε και τρώμε ότι μας λένε...

Δημοσ.

εχετε δικιο σε καποιες περιπτωσεις αν κι εγω τη "πορτα" τη παω γιατι δεν εχω ορεξη να βγω με τη κοπελια μου και ξαφνικα ο "πορτιερης" να αφησει μια παρεα 8 φανταρων η αντρων τελοσπαντων να μπει μεσα και να το κανουν π....να ολο το μαγαζι η να τσαμπουκαλευονται απο εδω κι απο κει επειδη ειναι παρεα και βγηκαν να περασουν καλα και να κανουν χαβαλε (και μη μου πειτε τωρα οτι μια παρεα 8-9-10-20 αντρων θα κατσουν ολοι σαν αρνακια στο μαγαζι γιατι θα τρελαθουμε)...το κακο ειναι οτι παιρνει η μπαλα και καποια παλικαρια που ειναι σωστα και απλα δεν ειναι στο στυλ τους π.χ να φορανε ΑΡΜΑΝΙ πουκαμισα κτλ...εχει τυχει σε ενα φιλαρακι μου να του πει ο πορτας "πηγαινε βαλε ενα πουκαμισο και ξαναελα"! ! ! ολα ειναι θεμα image του μαγαζιου και γιαυτο ο πορτιερης τωρα δεν ειναι μονο για την ασφαλεια του μαγαζιου αλλα και για face control στην εισοδο! :)

Δημοσ.
εχετε δικιο σε καποιες περιπτωσεις αν κι εγω τη "πορτα" τη παω γιατι δεν εχω ορεξη να βγω με τη κοπελια μου και ξαφνικα ο "πορτιερης" να αφησει μια παρεα 8 φανταρων η αντρων τελοσπαντων να μπει μεσα και να το κανουν π....να ολο το μαγαζι η να τσαμπουκαλευονται απο εδω κι απο κει επειδη ειναι παρεα και βγηκαν να περασουν καλα και να κανουν χαβαλε (και μη μου πειτε τωρα οτι μια παρεα 8-9-10-20 αντρων θα κατσουν ολοι σαν αρνακια στο μαγαζι γιατι θα τρελαθουμε)...το κακο ειναι οτι παιρνει η μπαλα και καποια παλικαρια που ειναι σωστα και απλα δεν ειναι στο στυλ τους π.χ να φορανε ΑΡΜΑΝΙ πουκαμισα κτλ...εχει τυχει σε ενα φιλαρακι μου να του πει ο πορτας "πηγαινε βαλε ενα πουκαμισο και ξαναελα"! ! ! ολα ειναι θεμα image του μαγαζιου και γιαυτο ο πορτιερης τωρα δεν ειναι μονο για την ασφαλεια του μαγαζιου αλλα και για face control στην εισοδο! :)

εσυ η παιρνεις ποσοστα η εχεις μαγαζι...:mrgreen:

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν ενα απο τα 2 αλλα δυστηχως σπουδαζω προς το παρων και δεν εχω τοσο χαρτι! :-D Αλλα ποτε δε ξερεις στο μελλον τι θα γινει! Αμα τυχει και ανοιξω παντως θα σου στειλω πμ για να σε βαλω στη πορτα, ξεκινα γυμναστηριο και καμια πολεμικη τεχνη για να εισαι ετοιμος οταν το ανοιξω! Αλλα κοιτα μην αφηνεις μαντραχαλους να περνανε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

βρε tzoni007 κανα club ειπα να ανοιξω, αν βαλω τετοια πορτα θα μαζευτουν οχι μαντραχαλοι η φανταροι που λεγαμε πριν αλλα οστρογοτθοι! παντως προς το παρων με τα λεφτα που εχω μπορω να ανοιξω μονο αυτο και να βαλω πορτιερη αυτον!

out20doorxa1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...